Malaysia Social Media Week 2012


Hari Isnin dan Selasa lepas saya telah menghadiri Malaysia Social Media Week 2012 di PWTC.. Memang layan sebab banyak dapat informasi terbaru terutamanya daripada penggiat media sosial antarabangsa..

Apa yang paling menarik di sana saya dapati yang kita sudah ada Social Media Chambers.. Social Media Chambers atau SMC adalah organisasi bukan keuntungan atau NGO yang bertujuan untuk memajukan dan menyokong disiplin media yang boleh dipercayai sosial.. Melalui amalan terbaik, pendidikan industri dan nilai ahli, SMC menekankan media sosial sebagai saluran penyelesaian untuk cabaran perniagaan dan satu komponen penting dalam penciptaan jenama beretika.. Jadi jangan lupa daftarkan diri sebagai ahli di socialmediachambers.org untuk mendapatkan beberapa manfaat khas untuk ahli..

OKlah tak dapat nak tulis panjang.. Petang ni dah nak terbang ke China.. Barang tak habis kemas lagi.. Kalau nak maklumat lanjut pasal Social Media Week 2012, siala layari socialmediaweek.com.my.. Tahun depan kalau ada jangan lupa join!

p/s: Sesi YB Nik Nazmi dan YB Khairy Jamaluddin yang paling seronok.. hoho

Boleh tanya soalan di bawah. Tiada caj dikenakan.