Bisnes anda kurang pelanggan?

Download ebook percuma ini sekarang!

Amir Syairazi

Awesome gila penulisan Tuan Umar Taib. Massive respect!

Amir Syairazi
Jasniza Jamal

Terima kasih Tuan atas ilmu. Sangat bermanfaat.

Jasniza Jamal
Mohd Saiful

Jom belajar ilmu percuma bertaraf premium!

Mohd Saiful

Ikea mula guna Psikologi Harga di Sweden. Apabila berjaya, mereka gunakan di 48 negara lain termasuk Malaysia.

Sebuah syarikat lagi yang berjaya menggunakan Psikologi Harga adalah Apple. Syarikat ini mempunyai tunai sebanyak $237.6 bilion.

Selepas download ebook ini, anda akan tahu bagaimana Ikea & Apple gunakan Psikologi Harga untuk pancing pelanggan mereka.

Kemudian anda boleh tiru untuk dapatkan pelanggan anda sendiri!


Masukkan emel, nama dan klik butang di bawah sekarang.
Zamir

Dah baca tuan dan isi amat menarik. Ada benar juga apa yang tuan ceritakan pasal apple tu. Tak tahu pulak saya psikologi harga ni besar juga peranan dalam sales.

Zamir
Shifa Zainal

Sangat santai dan mudah faham. Isinya brilliant! Thumbs up!

Shifa Zainal
Saifudin Bahar

Serius saya tak sangka elemen psikologi harga ni memang ada kesan terhadap jualan. Semuanya terjawab dengan ebook ringkas psikologi harga ni.

Saifudin Bahar
Shaiful Azhan Malik

Lepas download, terus baca. Memang marvellous ilmu psikologi harga yang tuan kongsikan.

Shaiful Azhan Malik
Mohamad Shukri

Pertama sekali saya nak ucapkan terima kasih atas ebook yang tuan bagi dan apa yang tuan bagitahu tu sangat-sangat berguna untuk bisnes saya.

Mohamad Shukri
Nurul Zaidi

Saya pun sudah menggunakan teknik ini terus dalam bisnes saya. Alhamdulillah, feedback positif dalam bisnes saya.

Nurul Zaidi
Salwa Al'Izzah

Thank you very much Tuan Umar Taib.

Salwa Al'Izzah
Rizal Reeza

Great writing, worth reading.

Rizal Reeza
Dyda Azman

Dah baca. Psikologi harga best!

Dyda Azman
Masukkan emel, nama dan klik butang di bawah sekarang.

Banyak trick-trick psychology yang baru dipelajari. Mana yang saya sempat apply, saya apply. Mudah kata potential customer dah semakin ramai.

- Asma Amirah