Bisnes anda kurang pelanggan?

Download ebook percuma ini sekarang!

Amir Syairazi

Awesome gila penulisan Tuan Umar Taib. Massive respect!

Amir Syairazi
Jasniza Jamal

Terima kasih Tuan atas ilmu. Sangat bermanfaat.

Jasniza Jamal
Mohd Saiful

Jom belajar ilmu percuma bertaraf premium!

Mohd Saiful

Ikea mula guna Psikologi Harga di Sweden. Apabila berjaya, mereka gunakan di 48 negara lain termasuk Malaysia.

Sebuah syarikat lagi yang berjaya menggunakan Psikologi Harga adalah Apple. Syarikat ini mempunyai tunai sebanyak $237.6 bilion.

Selepas download ebook ini, anda akan tahu bagaimana Ikea & Apple gunakan Psikologi Harga untuk pancing pelanggan mereka.

Kemudian anda boleh tiru untuk dapatkan pelanggan anda sendiri!


Isikan nama, emel, nombor henfon & klik butang di bawah sekarang.
Nazrin Zohari

Terima kasih atas pencerahan psikologi harga. Memang terbaik untuk saiko pelanggan membeli.

Nazrin Zohari
Merdaleny Hasamudin

Saya baru aplikasikan kepada client saya. Alhamdulillah sangat OK.

Merdaleny Hasamudin
Rusdi Rusli

Saya sudah apply psikologi harga yang tuan berikan dalam ebook. Sangat membantu saya.

Rusdi Rusli
Zamir

Dah baca tuan dan isi amat menarik. Ada benar juga apa yang tuan ceritakan pasal apple tu. Tak tahu pulak saya psikologi harga ni besar juga peranan dalam sales.

Zamir
Azrein Mohd

Tak pernah terfikir pun sebelum ni, kaedah macam tu pun boleh mengubah perspektif pengguna tentang harga. Ternyata psikologi harga adalah elemen penting dalam mennetukan kejayaan perniagaan masa kini.

Azrein Mohd
Saifudin Bahar

Serius saya tak sangka elemen psikologi harga ni memang ada kesan terhadap jualan. Semuanya terjawab dengan ebook ringkas psikologi harga ni.

Saifudin Bahar
Shaiful Azhan Malik

Lepas download, terus baca. Memang marvellous ilmu psikologi harga yang tuan kongsikan.

Shaiful Azhan Malik
Mohamad Shukri

Pertama sekali saya nak ucapkan terima kasih atas ebook yang tuan bagi dan apa yang tuan bagitahu tu sangat-sangat berguna untuk bisnes saya.

Mohamad Shukri
Nurul Zaidi

Saya pun sudah menggunakan teknik ini terus dalam bisnes saya. Alhamdulillah, feedback positif dalam bisnes saya.

Nurul Zaidi
Salwa Al'Izzah

Thank you very much Tuan Umar Taib.

Salwa Al'Izzah
Rizal Reeza

Sangat santai dan mudah faham. Isinya brilliant! Thumbs up!

Rizal Reeza
Dyda Azman

Dah baca. Psikologi harga best!

Dyda Azman
Isikan nama, emel, nombor henfon & klik butang di bawah sekarang.

Banyak trick-trick psychology yang baru dipelajari. Mana yang saya sempat apply, saya apply. Mudah kata potential customer dah semakin ramai.

Asma Amirah

Sebelum ni saya tak pernah terpikir tentang psikologi harga. Bila sebut harga je cuma fikir macam mana cara nak jual murah-murah. Ebook ni sangat membantu saya.

Yusri

Teknik harga XXXXX tu memberi impak yang besar. Saya dah apply.

Che Bunga