PERHATIAN

Sistem kami sedang proses ebook percuma yang diminta. Selepas 5 minit buka emel yang telah didaftarkan tadi. Jika tiada di inbox, mohon semak folder lain seperti spam dan sebagainya.

Sementara menunggu ebook tersebut diemel, baca maklumat di bawah tentang bagaimana anda boleh gunakan 23 taktik psikologi harga untuk menjual lebih banyak daripada biasa!

Ini pula adalah panduan berbayar. Anda boleh dapatkan jika perlukannya.

Bisnes anda kurang jualan?

Guna psikologi harga untuk tambahkan jualan anda hari ini!

Saya banyak gunakan semua tip-tip yang tuan bagi. Daripada tip XXXXX, tip XXXXX, sampaikan tip XXXXX.

Total sales 10 hari berjumlah RM58,000.

Puan Zafirah Puan Zafirah

Kalau anda pernah berniaga, anda tahu yang bukan mudah untuk buat pelanggan bayar harga yang anda mahu.

Ada terlalu banyak perkara yang bermain di dalam kepala pelanggan sehingga mereka boleh batalkan niat untuk terus membeli.

Akibatnya bisnes kurang jualan dan anda rugi!

Psikologi harga boleh selesaikan masalah di atas.

Psikologi harga adalah taktik yang digunakan untuk mempengaruhi pelanggan membeli menggunakan elemen harga.

Bisnes-bisnes besar seperti Ikea & Apple telah lama gunakan psikologi harga.

Ikea gunakan psikologi harga untuk buat pelanggan rasa perabut mereka lebih murah daripada pesaing.

Apple gunakan psikologi harga untuk buat pelanggan percaya produk mereka lebih berkualiti daripada pesaing.

Kalau dulu, mungkin psikologi harga hanya eksklusif untuk bisnes-bisnes besar.

Tapi kini anda sendiri boleh gunakannya untuk pancing sebanyak mungkin pelanggan dan tambahkan jualan!

Satu informasi yang sangat bermanfaat dalam psikologi harga.

Dr. Mohammad Ismail
Dr. Mohammad Ismail Universiti Malaysia Kelantan

Memperkenalkan panduan Psikologi Harga!

Panduan ini mengandungi 23 taktik psikologi harga yang terbukti dapat mempengaruhi pelanggan untuk membeli dengan menggunakan elemen harga.

Panduan ini akan:

1) Bantu anda menjual lebih banyak daripada biasa.

2) Buat harga jualan anda nampak lebih rendah daripada pesaing walaupun sebenarnya tidak.

3) Buat pelanggan rasa harga jualan anda berpatutan untuk dibayar.

4) Pengaruhi pelanggan bayar harga mahal dengan sukarela.

5) Memudahkan pelanggan bayar harga yang anda nak.

6) Dan sebagainya.

Dapatkan Sekarang

 

11999550_10153181818753391_5947648870923858630_o

Mohon saya kenalkan diri. Nama saya Umar Taib. Pengasas Umarvellous Sdn Bhd. Sebuah syarikat yang membantu bisnes dapat lebih ramai pelanggan setiap hari. Saya telah mula berkongsi ilmu dan pengalaman perniagaan sejak tahun 2010.

IMAG0859

Saya mempunyai buku tentang bisnes yang boleh didapati di kedai buku Popular dan MPH.

astro

 Saya pernah ditemuramah pihak Astro untuk berkongsi ilmu dan pengalaman saya di dalam bisnes.

41

Ramai usahawan daripada Malaysia, Brunei dan Singapura telah menuntut ilmu daripada saya.

Saya juga menawarkan servis business consulting kepada para usahawan. Anda kena bayar RM500 sejam untuk dapatkan nasihat bisnes daripada saya.

Saya telah berkongsi tentang topik harga sejak tahun 2013. Tapi pada tahun 2015 barulah saya lebih aktif berkongsi tentang topik ini kerana melihat ramai peniaga yang terlepas pandang perkara penting ini.

Tulisan saya tentang topik harga sudah beberapa kali menjadi viral di media sosial.

Tak kurang juga menjadi mangsa 'copy paste' daripada individu yang mengaku sebagai sifu.

Sekarang anda telah pun mengenali saya. Anda sudah boleh menilai sama ada saya layak untuk berkongsi ilmu ini dengan anda atau tidak.

Berapa pelaburan anda untuk:

1) Menjual lebih banyak daripada biasa.

2) Buat harga jualan anda nampak lebih rendah daripada pesaing walaupun tidak.

3) Buat pelanggan rasa harga jualan anda berpatutan untuk dibayar.

4) Pengaruhi pelanggan bayar harga mahal dengan sukarela.

5) Memudahkan pelanggan bayar harga yang anda nak.

Dalam waktu yang terhad, anda cuma perlu melabur RM100 RM30!

Dapatkan Sekarang

Mohd Alif Haiqal

Jika terdesak, ya terdesak, naikkan sahaja harga tetapi ada caranya. Kena faham psikologi harga. Belajar dengan tuan Umar Taib. Beli ebook dari tuan Umar Taib. Banyak perkara kita boleh belajar.

Mohd Alif Haiqal

Noor Nadira Mahidan

Pendapat saya ilmu yang tuan tulis tu sangat tepat untuk situasi saya sebagai seller online. Dan saya baru faham mengapa sesetengah supermarket dan mall mempamerkan harga-harga mereka dengan pelbagai cara yang berbeza. Bila saya letak diri sebagai customer, saya pun berperasaan macam tu. Jadi saya harus pandai menggunakan idea ini untuk mempamerkan harga dan seterusnya boleh menjual produk premium dengan harga yang tinggi.

Noor Nadira Mahidan

Puan Shima Puan Shima

Ada beberapa teknik yang saya dah cuba. Memang menjadi. Memang tak menyesal saya bayar untuk info sebagus ni.

Mat Don Mat Don

Kami restructure balik harga dan menu. Ramai pelanggan order premium dan special walaupun harganya lebih mahal.

Unding Saling Unding Saling

Saya beli panduan Psikologi Harga untuk mengelakkan rugi dan meningkatkan keuntungan.

Saya gunakan taktik XXXXX dan taktik XXXXX. Ada peningkatan keuntungan. Meningkat 2 kali ganda juga.

Anuar Zaki Anuar Zaki

Saya sebagai pengurus restoran mendapati banyak sangat benda yang boleh diguna pakai terutama untuk menu.

Juga board yang letak harga seperti penulisan harga. Selain tu tips yang dibagi juga boleh dipakai untuk copywriting business saya ni.

Saya beli panduan Psikologi Harga sebab nak tahu sama ada taktik saya kenakan harga itu betul atau tak. Kalau tak betul nak cari cara perbaiki. Saya try untuk 2 minggu. Ada yang menjadi.

Saya menggunakan taktik XXXXX. Customer memilih produk pada kedudukan itu walaupun mahal. Dan juga taktik XXXXX. Cara dulu tak laku. Tapi sekarang laku.

Johan

Saya beli panduan Psikologi Harga sebab nak naikkan sales. Saya jual X perisa cheese dan X perisa kari. Yang cheese rmY, kari rmY. Saya guna teknik XXXXX.

Hasilnya yang kari lebih laku. Cheese pulak masih ada yang beli. Dua-dua saya dapat keuntungan.

Mohammad Rozaime

Faezulhamka Dzulkifli Faezulhamka Dzulkifli

Sebelum ni ada prospek Takaful yang komplen mahal, tapi sedikit sebanyak psikologi harga dapat membantu.

Dengan buat XXXXX dalam penulisan copywriting kita. Harga akan nampak lebih murah dan nampak figure tak besar.

Alhamdulillah, berbaloi sangat dapatkan panduan Psikologi Harga ni.

Hamzah Jamal Hamzah Jamal

Saya suka kaedah yang ke 4, dengan XXXXX kepada XXXXX. Ternyata sangat berkesan. Saya gunakan untuk produk X di mana saya letakkan harga XXXXX.

Banyak prospek PM dan membuat pesanan penapis air daripada saya.

Sebelum tu main bedal letak harga seperti biasa .Tapi bila tukar taktik XXXXX, baru pelanggan saya tak nampak mahalnya harga sewa bulanan tu.

Mohd Saiful Nizzam Mohd Saiful Nizzam

Sejak beli panduan Psikologi Harga, saya dah baca dan praktikkan untuk menjual. Alhamdulillah hasilnya memang berbaloi dan berkali ganda daripada kos untuk dapatkan ilmu ni.

Mustakim Deen Mustakim Deen

Rupanya banyak kesalahan cara saya letakkan harga. Bila baca panduan ni, baru nampak pencerahan yang betul. Banyak contoh yang diberi untuk mudahkan saya faham real situation.

Penulisan yang santai. Panduan ni membantu dan memudahkan saya untuk buat marketing.

Ismail

Proven. Saya dah try. Kerja pun mudah. Margin untung pun lebih tinggi.

Zarul Izwan

Sham Sham

Dari segi content dan pengisian teknik-teknik psikologi harga pada saya satu ilmu baru dan berguna untuk saya.

Sharizal Muhammad Sharizal Muhammad

Ebook ini mudah difahami. Ringkas dan straight to the point. Tidak berat menghuraikan teori-teori.

Faizal Hassan Faizal Hassan

Saya dah baca dan banyak manfaat. Nampak simple tapi padu. Saya tak sabar nak menuntut dari tuan Umar lagi.

Haslizam Abu bakar Haslizam Abu bakar

Alhamdulillah banyak info-info di luar jangka yang saya dapat. Selama ni main hentam je nak letak harga.

Memang menakjubkan. Ingatkan salah bank in. Memang murah dengan ilmu-ilmu yang dapat. Tak pernah tahu pasal kepentingan psikologi harga sebelum ni.

Nabil

Secara keseluruhan saya sangat berpuas hati dan dapat lebih banyak info tentang cara tetapkan harga. Terima kasih. Panduan yang sangat bermanfaat.

Claude

Anis Nasir Anis Nasir

Psikologi dalam perniagaan memang sangat penting termasuk psikologi harga. Isi kandungan ilmu psikologi harga ni memang bagus. Sesuai juga dengan harga bayaran untuk ilmu ini.

Farida Atika Farida Atika

Saya suka sangat dapat ilmu yang dikongsi oleh Encik Umar. Sebab sedikit sebanyak membuka mata saya dalam menentukan harga dalam perniagaan yang saya jalankan.

Hanie Khalid Hanie Khalid

Mudah hadam dan senang faham untuk diaplikasikan. Siap ada step by step macam mana nak letak harga. Sangat berbaloi-baloi dengan harganya. Mula-mula nak dapatkan panduan ni, saya ingat harganya beratus ringgit. Rupanya harganya macam tak masuk akal. Saya bagi 7 bintang!

Saifudin Bahar Saifudin Bahar

Jika ada 10 bintang, saya bagi 10 atau lebih bintang. Saya sangat puas hati dan recommend mana-mana peniaga dekat luar sana untuk dapatkan panduan ni. Harga panduan ni RM30 tak sepadan dengan nilai dan manfaat kepada para pembacanya. Kalau letak lebih RM100 or lebih dari tu dengan nilai sepatutnya ia still berbaloi untuk dibeli.

Penyampaian dan penulisan yang sangat baik. Membaca tanpa rasa bosan walaupun baca berulang kali. Senang nak faham.

Mohd Ali

Sekali baca terus faham. Isi padat dan ringkas. Angah cadangkan untuk newbie yang buat bisnes wajib dapatkan.

Safiq Muhd

Firdaos Mohd Firdaos Mohd

Banyak tips berguna dan berfaedah yang saya dapat dari ebook tuan ni. Banyak perkara baru yang saya belajar.

Dan ia membuatkan saya sedar, bagaimana cara dan teknik dengan perbezaan yang sedikit boleh beri perubahan besar. Terima kasih tuan atas ilmu mahal ini.

Shazni Mahzan Shazni Mahzan

Saya ni designer, photographer dan videographer. Bab-bab membaca panjang berjela ni saya kurang gemar.

Tapi dari 1st download bab Ikea pricing tu, saya rasa explanation yang tuan buat simple dan menarik. Jadi saya decide untuk beli. Dan pembelian itu sangat berbaloi.

Mohd Hisyamudin Mohd Hisyamudin

Baru saya faham bagaimana nak meletak harga dengan sesuai. Sesuai dengan produk yang akan saya buat nanti.

Ahmad Hosnee Ahmad Hosnee

Ianya sangat membantu peniaga seperti kami. Banyak taktik-taktik psikologi harga yang baru saya pelajari.

Soalan popular:

1) Ada jaminan wang tak?

Dah semestinya! Jika anda dah amalkan panduan ini selepas 90 hari dan masih tak dapat hasil yang diinginkan, kami akan pulangkan semula wang anda.

Alhamdulillah memang jarang yang minta wang dikembalikan. Dalam 200 orang tu mungkin ada 1 jelah.

Apa pun jangan risau. Kalau anda tak dapat hasil, bagitahu dan kami pulangkan wang. Semudah itu.

2) Kenapa jual RM30 je?

Walaupun harganya cuma RM30, panduan ini tetap produk yang berkualiti.

Pertama, kami jual RM30 sebab nak semua orang mampu memilikinya. Daripada orang baru nak mula bisnes sampai lah yang dah ada syarikat besar.

Kedua, sebenarnya kami boleh je bagi panduan ni percuma. Tapi ikut pengalaman lepas, daripada 10 orang yang dapat percuma, hanya 2 orang je yang baca sampai habis.

Sedih kan? Jadi dengan harga RM30 ni kami dapat tapis siapa yang serius dan siapa yang main-main.

Ketiga, RM30 ni adalah harga untuk orang yang baru nak mencuba produk kami. Banyak produk kami yang lain harga beratus-ratus.

Tapi hanya pelanggan lama yang mudah untuk beli dengan harga begitu sebab mereka dah tahu kemampuan kami.

Cuma nak diingatkan yang panduan ini boleh dinaikkan ke harga biasa RM100 pada bila-bila masa saja.

3) Bila boleh dapat panduan ni?

Selepas anda buat bayaran dan isi borang, kami akan semak dalam masa 48 jam.

Jika bayaran sah diterima dan borang diisi dengan betul, sistem kami akan terus emel kepada anda panduan tersebut.

Dapatkan Sekarang

Sales saya meningkat 5% dengan hanya baru guna 1 teknik.

- Farahana

Banyak membantu saya dalam mengubah struktur harga bisnes saya. Hampir kesemua panduan saya guna. Antaranya:

1) Senaraikan harga XXXXX dahulu.

2) Letak harga XXXXX dahulu kemudian harga XXXXX.

3) Gunakan warna merah untuk harga XXXXX.

4) Kecilkan tulisan pada harga XXXXX.

5) Buat diskaun harga secara XXXXX.

Terima kasih sangat sebab buat panduan yang sangat berguna macam ni.

- Tuan Syafiq

Diuruskan oleh syarikat Umarvellous Sdn Bhd. Mohon hubungi kami di talian 03 7931 9396 untuk sebarang pertanyaan.