fbpx

“Macam mahal je ni..”

“Boleh percaya ke?”

“Belum masanya lagi..”

Pernah tak prospek bagi kata-kata macam ni kat anda?

Saya yakin mesti pernah. Ajaiblah kalau tak pernah.

Ini normal untuk kita yang selalu cuba dapatkan pelanggan setiap hari.


Bukan anda sorang je pernah berhadapan dengan situasi begini.

Saya sendiri pernah. Klien saya pernah. Student saya pun pernah.

Dan saya tahu macam mana perasaan anda bila terima kata-kata macam ni daripada prospek.


Saya harap anda tak mudah melenting atau rasa down bila jadi begitu.

Sebab kadang-kadang, apa yang prospek kata bukanlah apa yang dia maksudkan.

Dia kata macam tu semata-mata nak tutup sebab sebenar je.


Contoh, prospek kata harga mahal. Tapi sebenarnya dia masih tak nampak nilai.

Contoh, prospek kata tak percaya. Tapi sebenarnya dia takut nak cuba sesuatu yang baru.

Contoh, prospek kata belum masanya. Tapi sebenarnya dia belum cukup duit nak beli.


Jadi sebelum anda ‘judge’ prospek, ‘confirm’ dulu apa sebab sebenar yang menghalang dia membuat pembelian?

Tanya beberapa soalan yang menyebabkan dia meluahkan sebab sebenar.

Bila dah tahu, boleh gunakan Template 3R ni untuk buat dia yakin membeli daripada anda.


Meniaga ni, tak ada masalah besar dah selain dari customer tak nak beli. Tu jelah masalah terbesar.
 
Puas pusing, kona sana sini. Tetap tak dapat close. Puas mikir. Jadi, kalau nak ikhtiar lagi, boleh download benda ni. Percuma je ni. Bukan kena beli ke apa.
 
Kau download dulu dan nanti akan dibagi aturan bagaimana untuk guna template 3R ni.

Andy Sulaiman

Andy Sulaiman

Antara sebab kenapa pelanggan tidak membeli dari kita adalah kerana kegagalan kita dalam memberi layanan dan juga meyakinkan mereka.
 
Ini berita baik buat peniaga yang mempunyai masalah di atas.

Download Template 3R ini secara PERCUMA.

Said Azlan

Said Azlan

Dalam biz, mana ada yang mudah. Kalau kita tak berilmu, bukan bermakna kita akan gagal. Selagi ada daya nak belajar, selagi tu kita mampu untuk berjaya.
 
Satu kemudahan dalam perniagaan adalah bila ada template. Semuanya jadi mudah. Isi tempat kosong sahaja.
 
Ni ada satu TEMPLATE 3R untuk kalian secara PERCUMA SAHAJA.
 
Template ini membolehkan kalian isi 3 KOTAK KOSONG untuk membuatkan pelanggan yakin membeli.

Faizullizam Zamani

Faizullizam Zamani

Meniaga ni memang banyak cabaran. Cekal je tak cukup buat bekal meniaga ni. Nak kena ada ilmu.
 
Berniaga ni kalau kena ‘reject’ oleh potential customer memang dah lali sangat. Macam-macam alasan diberi.
 
Tapi kalau kau ada ilmu, tak mustahil penolakan tu boleh jadi penerimaan.
 
Ini berita baik buat peniaga yang mempunyai masalah di atas. Download Template 3R ini secara PERCUMA.

Pengiran M. Nizam Rahman

Pengiran M. Nizam Rahman

Berniaga apa pun memang banyak cabaran dan jika kita kuat dan tabah, pasti ia bukan lagi satu masalah kepada kita. Susah jadi mudah.
 
Kalau ada ilmu, lagi tambah mudah. Tak dapat banyak, sikit pun okay. Lagi okay kalau ilmu itu PERCUMA.
 
Kepada para peniaga yang mungkin tidak tahu bahawa ada ilmu yang boleh kita dapatkan secara percuma dan berita baik ini adalah untuk kalian.
 
Download Template 3R ini secara PERCUMA. Sementara ianya masih PERCUMA, muat turut secepat yang mungkin.

Jaapar Al Maliq

Jaapar Al Maliq

“Mahalnya produk kau.. boleh percaya ke ni?”
 
Hah, tu respon biasa untuk orang bisnes. Sebenarnya ada cara nak yakinkan pembeli tau. Dan paling best, ianya akan diberi secara PERCUMA sahaja.
 
Sebelum tu, aku perkenalkan Tuan Umar Taib. Beliau dan team telah bantu banyak bisnes untuk dapatkan lebih ramai pelanggan setiap hari.
 
Beliau telah mula berkongsi ilmu dan pengalaman bisnes sejak tahun 2010. Ya, lebih 11 tahun dah dalam bidang ni.
 
Hari ni special, template 3R beliau nak bagi percuma.

Mohd Fadli Salleh

Mohd Fadli Salleh

Pernah tak kau jumpa prospek yang nak beli produk korang cakap..
 
“Mahalnya produk ni!”
“Ok ke produk ni?”
“Saya rasa saya tak nak beli sekarang.”
 
Bila kau jumpa dengan prospek macam ni, mesti korang rasa down kan?
 
Yelah, penat-penat jumpa, sekali dia tak nak beli pun dengan bagi alasan-alasan macam tu. Rileks. 
 
Sebenarnya, prospek kau cakap macam tu, sebab dia tak nampak lagi nilai produk kau. Kalau dia nampak nilai produk kau pada dia, mesti dia akan yakin untuk beli produk.
 
Meh download secara percuma Template 3R. Dengan template 3R ni, insyaAllah sales kau akan naik melaju.

Norizwan Azlan

Norizwan Azlan

Untuk kawan-kawan yang berniaga, ini ada satu template 3R boleh download percuma.
 
Template ni bagus. Gunanya untuk meyakinkan pelanggan membeli dengan isikan 3 kotak kosong.
 
Biasalah, orang kalau nak membeli sesuatu kena yakin dulu baru perasaan nak membeli tu timbul. 
 
Atau mereka ada sebab-sebab yang tersendiri yang jadi penghalang. Tambahan pula nak kena bayar mahal.
 
Semestinya mereka kena tahu apa nilainya sesuatu produk itu untuk dimiliki. Kemudian, bagi sesetengah orang kos bukan lagi menjadi keutamaan.

Mohd Shahril

Mohd Shahril

Benda wajib yang setiap orang berniaga perlu hadap adalah ’rejection’ dari pelanggan. Suka tak suka, kita semua pernah laluinya. Yang sudah taraf otai pun tak akan terlepas.
 
Seribu satu alasan yang kita akan dapat.. harga mahal lah, tak ada bajet, nak tanya orang rumah dulu, tak percaya dan macam-macam lagi.
 
Selalunya kita akan rasa down bila propsek cakap begini. Dan kekadang ada juga yang sampai tahap melenting dan hendak ’argue’ dengan prospek.
 
Tapi sebenarnya menurut  Umar Taib, usahawan yang ada pengalaman menulis ayat jualan lebih lima belas tahun, kita sebenarnya boleh gunakan balik alasan prospek itu untuk yakinkan mereka membeli.
 
Kaedah ini beliau namakan 3R.
 
Kaedahnya cukup cukup mudah dan ia boleh bantu kita lebih bersedia serta yakin bila berhadapan dengan prospek.

Mazlan Mohamad

Mazlan Mohamad

Anda masukkan maklumat di bawah untuk download template ini secara percuma.

Saya juga akan hantar emel untuk ajar macam mana anda boleh gunakan template ni dengan berkesan.

Lepas ni anda akan lebih bersedia dan tenang berhadapan dengan kata-kata prospek.

Paling penting, anda dapat tukarkan prospek menjadi pelanggan yang bagi anda duit!

Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.

Isi nama, emel, no henfon dan klik butang di bawah sekarang.

The SMS field must contain between 6 and 19 digits and include the country code without using +/0 (e.g. 1xxxxxxxxxx for the United States)
?

Maklumat anda selamat bersama kami dan tidak akan disalah gunakan sejajar dengan penguatkuasaan Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 (PDPA) (Akta 709) .

Disampaikan oleh Umar Taib, pengasas Umarvellous.