fbpx

“Macam mahal je ni..”

“Boleh percaya ke?”

“Belum masanya lagi..”

Pernah tak prospek bagi kata-kata macam ni kat anda?


Saya yakin mesti pernah. Ajaiblah kalau tak pernah.

Ini normal untuk kita yang selalu cuba dapatkan pelanggan setiap hari.


Bukan anda sorang je pernah berhadapan dengan situasi begini.

Saya sendiri pernah. Klien saya pernah. Student saya pun pernah.

Dan saya tahu macam mana perasaan anda bila terima kata-kata macam ni daripada prospek.


Saya harap anda tak mudah melenting atau rasa down bila jadi begitu.

Sebab kadang-kadang, apa yang prospek kata bukanlah apa yang dia maksudkan.

Dia kata macam tu semata-mata nak tutup sebab sebenar je.


Contoh, prospek kata harga mahal. Tapi sebenarnya dia masih tak nampak nilai.

Contoh, prospek kata tak percaya. Tapi sebenarnya dia takut nak cuba sesuatu yang baru.

Contoh, prospek kata belum masanya. Tapi sebenarnya dia belum cukup duit nak beli.


Jadi sebelum anda ‘judge’ prospek, ‘confirm’ dulu apa sebab sebenar yang menghalang dia membuat pembelian?

Tanya beberapa soalan yang menyebabkan dia meluahkan sebab sebenar.

Bila dah tahu, boleh gunakan Template 3R ni untuk buat dia yakin membeli daripada anda.


Anda masukkan maklumat di bawah untuk download template ini secara percuma.

Saya juga akan hantar emel untuk ajar macam mana anda boleh gunakan template ni dengan berkesan.

Lepas ni anda akan lebih bersedia dan tenang berhadapan dengan kata-kata prospek.

Paling penting, anda dapat tukarkan prospek menjadi pelanggan yang bagi anda duit!

Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.

Isi nama, emel, no henfon dan klik butang di bawah sekarang.

The SMS field must contain between 6 and 19 digits and include the country code without using +/0 (e.g. 1xxxxxxxxxx for the United States)
?

Maklumat anda selamat bersama kami dan tidak akan disalah gunakan sejajar dengan penguatkuasaan Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 (PDPA) (Akta 709) .


Disampaikan oleh Umar Taib, pengasas Umarvellous. Kami telah bantu banyak bisnes untuk dapatkan lebih ramai pelanggan setiap hari. Kami telah mula berkongsi ilmu dan pengalaman bisnes sejak tahun 2010.