fbpx

Ayat Jualan Menarik Pelanggan – OP2

EBOOK PERCUMA

AYAT JUALAN MENARIK PELANGGAN

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”18″ width=”700″]Dengan ebook ini anda akan:

1) Dapat idea dan bahan untuk menulis ayat jualan menarik pelanggan. Masuk tembus ke dalam minda pelanggan tanpa perlu memukau mereka.

2) Mula bina ayat jualan menarik pelanggan dengan tersusun dan yakin. Gunakan formula ‘AJMP’ untuk dapatkan jualan daripada pelanggan yang tak kenal dan percayakan anda.

3) Dapatkan lebih banyak jualan dengan 3 cara close sales terbaik. Pelanggan akan rasa gembira membeli daripada anda.[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″]

 

Disampaikan oleh Umar Taib. Berpengalaman menulis ayat jualan lebih 15 tahun.

 

[/text_block]

BONUS RAHSIA

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″]

Padu kan? Tak beli apa-apa pun boleh dapat bonus.

Bonus apa tu? Rahsia lah. 

Kalau nak tahu download ebook ni dulu.

 

[/text_block]

Isi nama, emel, no henfon dan klik butang di bawah sekarang.

  • Maklumat anda selamat bersama kami dan tidak akan disalah gunakan sejajar dengan penguatkuasaan Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 (PDPA) (Akta 709) .