fbpx

AYAT JUALAN MENARIK PELANGGAN

EBOOK PERCUMA

Dengan ebook ini anda akan:

1) Dapat idea dan bahan untuk menulis ayat jualan menarik pelanggan. Masuk tembus ke dalam minda pelanggan tanpa perlu memukau mereka.

2) Mula bina ayat jualan menarik pelanggan dengan tersusun dan yakin. Gunakan formula ‘AJMP’ untuk dapatkan jualan daripada pelanggan yang tak kenal dan percayakan anda.

3) Dapatkan lebih banyak jualan dengan 3 cara close sales terbaik. Pelanggan akan rasa gembira membeli daripada anda.

Disampaikan oleh Umar Taib. Berpengalaman menulis ayat jualan lebih 15 tahun.

“Mari sini semua pakat dapatkan E-book Ayat Jualan Menarik Pelanggan. 
Yang duk berniaga dan buat sales menggunakan media sosial, kalian kena dapatkan ebook ini untuk belajar dan hadam cara untuk tulis iklan yang buatkan orang rasa senang hati nak membeli.

Susunan ayat, pemilihan perkataan, lenggok bahasa yang kita guna itu semua dapat mempengaruhi minat dan kepercayaan orang untuk dapatkan produk kita.

Ada tiga cara close sales terbaik yang beliau dedahkan dalam e-book ini.
Formula ‘AJMP’ untuk dapatkan jualan daripada pelanggan yang kita tak kenal pun ada diajarkan.”
Khairul Hakimin Muhammad
“Anda tulis padam tulis padam. Ada produk atau servis nak beritahu orang lain, tapi tak terkeluar ayatnya. Saya mahu anda untuk dapatkan E-Book PERCUMA tentang AYAT JUALAN MENARIK PELANGGAN.

Ada idea, ada susunan ayat dan ayat cara untuk menulis sehingga menyebabkan yang membaca mahu membeli daripada anda. Selepas ini tidak lagi tulis padam tulis padam. Selepas ini tulis jual tulis jual!”
Mary Anni
“Bukan senang nak bagi ilmu tarik pelanggan ni FREE. Korang akan diajar bagaimana membina ayat jualan yang mampu menarik ramai pelanggan dengan 3 langkah sahaja dan dapat jualan. 

Tuan Umar Taib ni akan bantu korang dapat idea dan bahan untuk menulis ayat jualan yang menarik pelanggan. Ayat jualan yang korang belajar ni boleh pakai di media sosial, website, wasap, email dan video.”
Hafiz Mansor
Saya banyak belajar daripada beliau tentang copywriting dan psikologi menjual.
Afyan Mat Rawi
Apa yang tuan kongsikan sangat bagus. Saya dah baca eBook percuma yang tuan hantarkan kepada saya tempoh hari. Telah membuka minda saya untuk bagaimana berinteraksi dengan pelanggan dan dapatkan sales.
Asyraf Amir
Dah baca formula 1 & 2. Agak mudah rupanya menulis bila faham keadaan bakal customer.
Zalina Awang
Terima kasihh Encik Umar Taib atas perkongsian ilmu dalam ebook ini.
Maklumat yang sangat bernas dan bermanfaat. Will follow you for next sharing.
Faizah Tazudin

BONUS RAHSIA

Padu kan? Tak beli apa-apa pun boleh dapat bonus.
Bonus apa tu? Rahsia lah. 
Kalau nak tahu download ebook ni dulu.

Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.

Isi nama, emel, no henfon dan klik butang di bawah sekarang.

The SMS field must contain between 6 and 19 digits and include the country code without using +/0 (e.g. 1xxxxxxxxxx for the United States)
?

Maklumat anda selamat bersama kami dan tidak akan disalah gunakan sejajar dengan penguatkuasaan Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 (PDPA) (Akta 709) .