Anda nak cara mudah hasilkan headline padu yang buat orang berhenti untuk baca?

Download Ebook 105 Template Headline Padu (preview) ini secara percuma!

Isi nama, emel, no henfon dan klik butang di bawah sekarang.

Anda nak dapatkan bonus bernilai RM499 ini secara percuma?

1) Ebook Copywriting Gaya Apple (RM100)

Apple bukan je pandai goda pelanggan dengan reka bentuk dan teknologi produk yang hebat. Tapi juga dengan copywriting yang boleh mempengaruhi pelanggan.

Copywriter Apple tahu bagaimana untuk 'menjual' dengan kata-kata. Mereka tahu trik, teknik, dan formula penulisan yang mampu menjual produk.

Orang yang dah ada iPhone masih elok pun, boleh terpengaruh untuk tukar ke iPhone model baru yang harganya jauh lebih mahal lepas baca copywriting Apple.

Dengan mengkaji copywriting Apple, anda boleh belajar bagaimana menulis copywriting yang persuasif. Kuasai teknik mengubah keraguan prospek kepada membuat keputusan untuk membeli.

Produk anda mungkin tak 'seseksi' produk Apple. Tapi tetap copywriting anda boleh jadi menggoda. Anda hanya perlu belajar bagaimana untuk menulisnya.

2) Audio 25 Formula Rahsia Copywriting (RM200)

Anda dah banyak belajar tentang copywriting. Tapi bila anda cuba nak tulis sendiri, anda termenung. Otak rasa kosong.

Anda fikir itu anda fikir ini, tapi jari masih tak mampu nak menulis apa-apa. Anda rasa fed up.

Akhirnya ada buka Instagram tengok gambar. Buka Youtube tengok video. Kerja anda bertangguh macam tu saja.

Anda dah tak perlu lagi lalui pengalaman buruk ini. Kita hentikan sekarang juga.

Kini, saya dedahkan 25 formula rahsia copywriting yang wajib semua orang bisnes tahu. Anda tak akan lagi termenung panjang.

Formula-formula ini akan bantu anda untuk tahu apa nak tulis dan bagaimana nak tulis copywriting berpengaruh yang mampu menjual.

3) Checklist Formula Rahsia Copywriting (RM100)

Saya senaraikan semua formula rahsia copywriting untuk mudah anda rujuk.

Kemudian anda pastikan yang semua atau kebanyakan formula ini ada di dalam copywriting yang ditulis.

Saya sediakan ruang untuk anda tanda. Mana formula yang ada, anda terus tandakan.

Jadi anda tak mungkin terlepas pandang formula penting untuk hasilkan copywriting berpengaruh yang mampu menjual.

Bayangkan anda dah buat FB Ads, iklan pun dah jalan. Tiba-tiba anda baru perasan ada kesilapan, ada yang kurang.

Kan dah leceh, dah buang masa untuk stop dan edit iklan balik. Itu belum kira duit iklan yang dah terbazir macam tu je.

Jadi gunakan checklist ini untuk elak perkara macam ni berlaku lagi. Bekerjalah secara bijak.

4) Jaminan Wang (RM99)

Sebelum ni mungkin anda pernah beli ebook pasal headline atau copywriting yang mengecewakan.

Jadi anda dah trauma nak beli lagi. Takut kekecewaan yang sama akan berulang.

Baik, mari saya buang rasa trauma dan kecewa anda. Dan saya buang risiko daripada diri anda.

Jika selepas 30 hari anda amalkan segala ilmu di dalam ebook ini tapi masih tak dapat manfaat seperti yang diharapkan, saya akan pulangkan wang anda 100%.

Dah tak ada risiko lagi kepada anda kan? Saya sebenarnya mahu bantu anda. Sama-sama kita berdoa supaya usaha kita berjaya.

 

Isikan maklumat di bawah supaya anda berpeluang cerah untuk dapatkan bonus-bonus bernilai RM499 ini secara percuma. Tawaran berakhir pada hari Jumaat, pukul 11 malam!

 

Isi nama, emel, no henfon dan klik butang di bawah sekarang.

  • Maklumat anda selamat bersama kami dan tidak akan disalah gunakan sejajar dengan penguatkuasaan Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 (PDPA) (Akta 709) .