Prospek bisnes anda suka bagi alasan?

Jualan jatuh sebab tak tahu nak respon apa kepada prospek?

Anda guna panduan ini untuk tukar alasan jadi jualan, tukar prospek jadi pelanggan!

Dapatkan Sekarang


"nanti saya fikir dulu"

"saya nak survey dulu"

"saya nak tanya suami dulu"

"mahalnya harga"

"saya tak mampu nak bayar"

Anda selalu dapat alasan ni semua? Kalau anda biasa menjual, mesti anda dah lemas dengan alasan-alasan ni kan?

Bayangkan, prospek hubungi anda bertanyakan tentang produk atau servis yang anda jual.

Anda pun bersungguh-sungguh terangkan itu ini tentang produk dan servis tersebut.

Prospek pula seolah-olah memberi respon positif terhadap penerangan anda.

Hati anda berdebar-debar. Anda pun tanya.

“Jadi ye cik nak beli produk ni?”

Prospek anda jawab.

“Nanti saya fikir dulu ye.”

Tergamam, stres, marah, carut, putus asa, penat dan segala macam benda negatif bermain di fikiran dan perasaan anda.

Anda dah laburkan duit, masa dan tenaga untuk dapatkan jualan. Tapi akhirnya, prospek cuma bagi anda alasan.

Jadi macam mana anda nak selesaikan masalah ni?

Memperkenalkan Panduan Kalis Alasan!

Panduan ini akan bantu anda untuk tukar alasan jadi jualan, tukar prospek jadi pelanggan.

Ada 3 langkah mudah untuk anda dapatkan jualan daripada prospek yang suka bagi alasan.

Ada 10 teknik dan 20 skrip jualan yang anda boleh gunakan terus atau sesuaikan dengan keadaan.

Panduan ini bukan ajar anda untuk pukau prospek. Saya bukannya bomoh nak ajar itu semua.

Panduan ini juga bukan ajar anda untuk paksa prospek membeli. Saya tak nak anda jadi gangster.

Panduan ini akan bantu anda untuk buat prospek membeli secara sukarela dan senang hati.

Prospek akan bertukar menjadi pelanggan yang gembira. Pelanggan yang gembira akan beli lebih daripada sekali.

Saya telah mendapat idea yang baru. Baru close 5 orang minggu lepas. Saya merasa puas berbual dengan pelanggan dan teknik ni sangat berguna. Sekarang ni saya rasa sangat bersedia dengan alasan-alasan yang akan diberikan oleh pelanggan.

Izz Al Hakim Izz Al Hakim

Siapa saya yang bersungguh nak bantu anda tukar alasan jadi jualan, tukar prospek jadi pelanggan?

Nama saya Umar Taib. Pengasas Umarvellous. Kami telah bantu banyak bisnes untuk dapatkan lebih ramai pelanggan setiap hari. Kami telah mula berkongsi ilmu dan pengalaman bisnes sejak tahun 2010.

IMAG0859

14067965_10153914817938391_2012346880098850348_o

Saya mempunyai buku-buku tentang bisnes yang boleh didapati di kedai buku Popular dan MPH.

 Saya juga pernah ditemuramah pihak Astro untuk berkongsi ilmu dan pengalaman saya di dalam bisnes.

41

Ramai usahawan daripada Malaysia, Brunei dan Singapura telah menuntut ilmu daripada saya.

Saya juga menawarkan servis business consulting kepada para usahawan. Anda kena bayar RM500 sejam untuk dapatkan nasihat bisnes daripada saya.

Hampir setiap hari kami kongsikan tip bisnes di Facebook, Telegram dan emel secara percuma.

Bagaimana kami boleh berikan perkongsian percuma ini? Dengan bantuan andalah!

Setiap pembelian daripada anda dapat menanggung kos operasi kami untuk terus berikan perkongsian secara percuma tersebut. Tanpa sokongan anda, tak mungkin kami dapat melakukannya.

Saya amat terkejut kerana alasan-alasan prospek seperti dalam panduan ini memang saya alami selama ini.

Saya yakin 99.9% peniaga-peniaga di luar sana juga menghadapi masalah yang sama.

Saya syorkan anda dapatkan Panduan Kalis Alasan kerana di dalamnya disertakan skrip-skrip unik bagi menjawab alasan-alasan prospek dan seterusnya membuat jualan yang banyak.

Akmal Aizat Akmal Aizat
Cuckoo

Alhamdulillah Panduan Kalis Alasan memang banyak membantu akak dalam bisnes online ni.

Sebelum ni ada seorang prospek berminat nak pakai korset premium beautiful. Lama juga akak cuba yakinkan dia. Akak try buat apa yang awak ajarkan dalam panduan tu. Nak tahu apa hasilnya?

Alhamdulillah close terus. Dia bagi akak kad credit dia suruh punchkan.

Zubaidah Aripen Zubaidah Aripen
Hai-O

Sangat sesuai untuk usahawan baru atau lama di dalam bidang jualan atau semasa berunding. Teknik jualan yang diberi memang power.

Sangat suka dengan skrip yang diberi, sebab situasi alasan prospek dalam panduan sama macam situasi di luar sana.

Ikut teknik yang diberikan, ikut turutan yang diberikan, sesuaikan dengan situasi. Insya Allah prospek akan berminat untuk membeli.

Muhammad Ifwat Muhammad Ifwat
Modern Hijab

Panduan Kalis Alasan ni bagi Chah sangat sesuai untuk peniaga yang blur nak buat follow up apa atau erti kata lain nak jawab setiap objection customer.

Selain itu, Panduan Kalis Alasan ini sangat mudah dan ringkas untuk difahami dan diamalkan.

Sangat rekomen kepada peniaga-peniaga yang baru atau lama yang tengah stuck tak tahu nak jawab apa bila pelanggan nyatakan alasan.

Chah Maisarah Chah Maisarah
Usahawan Kosmetik

Panduan ini teramat berguna untuk para peniaga dan mereka yang berada di barisan hadapan yakni bahagian jualan dan "Sales Warrior".

Sememangnya kita merasa buntu dan fikiran bercelaru menghadapi pelbagai karenah customer dengan macam-macam alasan samada munasabah atau sebaliknya.

3 langkah yang disenaraikan dapat membantu menukarkan masalah sales lembab atau zero kepada "peluang"meningkatkan jualan dan seterusnya melonjakan lagi keuntungan syarikat.

Keyakinan dan trust yang berkekalan terhadap peniaga dapat dibina dengan mengamalkan "10 Teknik Jualan".

Teknik-teknik jualan ini dapat meleraikan kekusutan sewaktu proses jual beli dan ketegangan antara para peniaga dan customer.

Hassan Shamsuddin Hassan Shamsuddin
Usahawan

Sekarang anda telah pun mengenali saya. Anda sudah boleh menilai sama ada saya layak untuk berkongsi ilmu ini dengan anda atau tidak.

Berapa pelaburan anda untuk tukar alasan jadi jualan, tukar prospek jadi pelanggan?

RM199

Ini bukan harga acah-acah saja nak menakutkan anda ye. Ini memang harga jualan normal yang pernah dibayar student sebelum ini.

Tapi saya ada berita baik untuk anda. Sekarang anda boleh dapatan Panduan Kalis Alasan dengan hanya RM80. Dah jimat RM119!

Berita baik lagi untuk anda. Jika anda dapatkan Panduan Kalis Alasan sekarang, saya akan berikan bonus-bonus yang bernilai RM800 secara percuma!

 

Apakah bonus-bonus itu?

1) Untuk 5 student pertama

Anda akan dapat online consulting selama 1 jam. Saya akan bantu anda untuk buat skrip jualan bersama. Atau anda boleh tanya apa saja kepada saya mengenai marketing dan sales.

Fi consulting bersama saya selama 1 jam bernilai RM500. Berapa dah jimat kalau anda berjaya dapatkan secara percuma ni?

2) Untuk 15 student pertama

Anda akan dapat audio case study 'bagaimana klien kami gandakan sales dengan kos tak sampai RM150 dalam masa sebulan!'

Saya tak berikan audio case study bernilai RM100 ini sewenang-wenangnya kepada semua orang. Andalah yang bakal jadi kumpulan ekslusif yang dapat.

3) Untuk 50 student pertama

Saya akan ajar secara online teknik dan skrip untuk dapatkan jualan daripada prospek yang beri alasan-alasan di bawah.

  1. Saya belum gaji
  2. Kalau minat saya contact balik
  3. Bajet saya tak banyak
  4. Kedai buat sale lagi best
  5. Kawan saya dah belikan
  6. Saya tengah driving
  7. Duit tak cukup dalam akaun
  8. Saya nak COD
  9. Sorry lupa, malam nanti saya transfer
  10. Saya dapat harga ni dari kedai lain, kalau boleh bagi harga macam ni saya beli

Saya akan kongsi lagi 10 teknik dan 10 skrip jualan yang bernilai RM200. Jadi jumlah teknik jualan dah bertambah kepada 20 dan jumlah skrip jualan dah bertambah kepada 30 yang boleh anda gunakan!

 

5 student pertama akan dapat online consulting + audio case study + teknik & skrip ekstra = Bonus bernilai RM800

15 student pertama akan dapat audio case study + teknik & skrip ekstra = Bonus bernilai RM300

50 student pertama akan dapat teknik & skrip ekstra = Bonus bernilai RM200

Dapatkan Sekarang

Jualan saya meningkat daripada RM3,000 jadi RM4,000.

- Mohd Azri

Saya dapat belajar teknik-teknik bagaimana mengatasi bantahan pelanggan yang pada asalnya skeptikal, tak mahu beli yang kesudahannya boleh membawa kepada pembelian.

- Ahmad Nazri

Banyak ilmu baru yang saya dapat untuk counter kalau customer bagi alasan. Terima kasih tuan!

- Zaki Roslan

Ain Mohd Sabri Ain Mohd Sabri

Saya rekemen panduan ini. Mereka yang terlibat dengan bisnes jual beli perlukannya.

Azri Affendy Azri Affendy

Terima kasih atas tip-tip yang diberi. Jualan saya meningkat 20% daripada biasa.

Norhayati Maskat   Norhayati Maskat

Tip yang diberi saya boleh buat. Mudah untuk follow.

Ahmad Hosnee Ahmad Hosnee

Sangat bagus untuk peniaga online dan offline.

Mohd Fairouse Mohd Fairouse

Saya dah edit semula close sales punya skrip dan masukkan handling objection dari panduan tu. Memang sangat-sangat membantu untuk jawab setiap objection yang diterima.

Safwan Seth Safwan Seth

Dapat belajar teknik yang sesuai untuk hadapi setiap keadaan prospek. Segala alasan prospek insyaAllah dapat ditangkis. Kena ubah skrip sedikit untuk disesuaikan dengan bisnes.

Saya ganti semua skrip yang berkaitan ‘rejection’ dengan teknik-teknik yang ada dalam panduan tu.

Kalau sebelum ni, lepas prospek cakap ‘NO’, perbualan akan terhenti sampai situ je. Tapi lepas ‘apply’ teknik-teknik yang ada dalam panduan tu, perbualan tak terhenti pada ‘NO’ tu.

Malah perbualan tu boleh dilanjutkan untuk beri beberapa lagi cadangan kepada prospek.

Fairouse

Keseluruhanya panduan ini teramat bernilai untuk mereka yang ingin meningkatkan lagi jualan dengan cara yang jujur dan berhemah dan tidak terlalu mendesak pengguna.

Saya amat syorkan untuk para peniaga mendapatkan panduan terbaik "KALIS ALASAN' kerana banyak manafaat dan ilmu-ilmu tersembunyi dan mantap di dalam panduan ini untuk memakmurkan lagi perniagaan kalian.

Hassan

Alhamdulillah. Saya dapat cara untuk kalis alasan-alasan pembeli.

Kalau dulu bila customer bagi alasan kita terus konsep redha, macam terhenti dekat situ sebab blur tak tau nak tanya untuk next soalan.

Tapi lepas baca ebook tuan dan saya ajar pada team saya, mereka lebih seronok untuk close sale.

Rushdi Lazim Rushdi Lazim
Doorgift

Saya ada agak banyak list prospek yang beri alasan masa kami nak close sales. Pada kami, prospek contact sebab berminat.

Jika tak jadi beli, mungkin ada sesuatu yang perlu diperbaiki. Cuma, kadang kami kurang peduli tentang alasan yang prospek beri.

Lebih mudah untuk kami terus cari prospek lain yang lebih mudah untuk membeli. Dalam masa yang singkat, kami hadam panduan ini.

Ia seolah membuka jalan yang terang kepada kami untuk menangani situasi prospek yang banyak beri alasan.

Seriusly Panduan Kalis Alasan ini sangat membantu saya & team!

Mohd Hafeez Mohd Hafeez
HerbaMalays

Tiada risiko. Jaminan wang dipulangkan 100%.

Jika selepas 60 hari anda amalkan segala ilmu di dalam panduan ini tetapi masih tidak dapat manfaat seperti yang anda harapkan, kami akan pulangkan wang anda 100%.

Saya mahu bantu anda. Sama-sama kita berdoa supaya usaha anda berjaya.

Anda nak tunggu dulu dapatkan panduan ni? Boleh.

Tapi, ini RISIKO yang perlu anda tanggung:

  1. Anda akan terus tergamam dan kecewa bila prospek bagi alasan.
  2. Jualan bisnes anda jatuh setiap hari.
  3. Jualan pesaing anda yang dapatkan panduan ni naik setiap hari.
  4. Anda kehilangan bonus bernilai RM800.
  5. Harga panduan ini boleh naik bila-bila masa dari sekarang.
  6. Anda tak dapat 60 hari jaminan wang.
  7. Jualan panduan ini boleh ditutup bila-bila masa mulai sekarang.

Tawaran ini memang gila.  Dari harga RM199 dah jadi RM80. Jimat RM119. Berpeluang dapat bonus-bonus yang bernilai RM800 secara percuma jika anda beli sekarang.

Jangan buang masa. Sebelum masa tamat dan harga naik, klik butang kuning di bawah untuk tempah sekarang.

Dapatkan Sekarang