Nak dapatkan pelawat ke website anda untuk dijadikan pelanggan?

Dapatkan trafik percuma daripada Google!

Download ebook percuma ini sekarang!

Isikan nama & emel dan klik butang di bawah sekarang.

Hari ni saya nak kongsikan 1 ebook dengan anda. Tapi ebook ni bukan untuk semua orang. Kalau anda rasa perlu, baru download tau. Kalau tak, tutup website ni. Jangan buang masa anda.

Nak dapatkan trafik atau nak tambah lagi banyak trafik ke website adalah satu benda yang sentiasa menjadi matlamat utama kepada usahawan online.

Sebab tanpa trafik (pelawat), kita tak ada peluang nak buat jualan. Kebiasaannya kita akan gunakan iklan berbayar seperti FB Ads dan Instagram Ads untuk dapatkan trafik.

Kalau dah namanya iklan berbayar, ia adalah cara yang paling cepat untuk melabur nak dapatkan trafik. Ia juga boleh jadi cara yang cepat nak melebur duit modal.

Jadi, antara punca masalah usahawan online dalam nak dapatkan trafik adalah disebabkan kos FB Ads mahal ataupun modal marketing yang sikit.

Anda mesti berminat kalau ada teknik dan strategi untuk dapatkan trafik percuma? Kalau anda dah biasa berniaga online, anda pasti pernah dengar perkataan SEO.

Ia adalah teknik nak dapatkan trafik yang konsisten dan berkualiti secara PERCUMA ke website anda daripada Google.

Jadi, ebook ini akan bantu anda untuk faham apa itu SEO, kenapa SEO untuk bisnes online anda dan bagaimana konsep dan proses asas untuk praktikkan SEO dalam website anda.

Lepas ni anda dah boleh dapatkan trafik percuma ke website yang akan membeli produk anda. Dah sedia untuk download ebook ni secara percuma?

Isikan nama & emel dan klik butang di bawah sekarang.

  • Maklumat anda selamat bersama kami dan tidak akan disalah gunakan sejajar dengan penguatkuasaan Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 (PDPA) (Akta 709) .