fbpx

Prospek bisnes anda suka bagi alasan?

Jualan jatuh sebab tak tahu nak respon apa kepada prospek?

Anda guna panduan ini untuk tukar alasan jadi jualan, tukar prospek jadi pelanggan!

“nanti saya fikir dulu”
“saya nak survey dulu”
“saya nak tanya suami dulu”
“mahalnya harga”
“saya tak mampu nak bayar”

Anda selalu dapat alasan ni semua? Kalau anda biasa menjual, mesti anda dah lemas dengan alasan-alasan ni kan?

Bayangkan, prospek hubungi anda bertanyakan tentang produk atau servis yang anda jual.

Anda pun bersungguh-sungguh terangkan itu ini tentang produk dan servis tersebut.

Prospek pula seolah-olah memberi respon positif terhadap penerangan anda. Hati anda berdebar-debar.

Anda pun tanya..
“Jadi ye cik nak beli produk ni?”

Prospek anda jawab..
“Nanti saya fikir dulu ye.”

Tergamam, stres, marah, carut, putus asa, penat dan segala macam benda negatif bermain di fikiran dan perasaan anda.

Anda dah laburkan duit, masa dan tenaga untuk dapatkan jualan. Tapi akhirnya, prospek cuma bagi anda alasan.

Jadi macam mana anda nak selesaikan masalah ni?

Memperkenalkan Panduan Kalis Alasan!

Panduan ini akan bantu anda untuk tukar alasan jadi jualan, tukar prospek jadi pelanggan.

Ada 4 langkah mudah untuk anda dapatkan jualan daripada prospek yang suka bagi alasan.

Panduan ini bukan ajar anda untuk pukau prospek. Saya bukannya bomoh nak ajar itu semua.

Panduan ini juga bukan ajar anda untuk paksa prospek membeli. Saya tak nak anda jadi gangster.

Panduan ini akan bantu anda untuk buat prospek membeli secara sukarela dan senang hati.

Prospek akan bertukar menjadi pelanggan yang gembira. Pelanggan yang gembira akan beli lebih daripada sekali.


Sebenarnya hampir semua orang menerima alasan yang sama daripada prospek mereka.

Macam mana saya tahu? Dulu saya dah pernah buat survey kepada audien kami. Hasil survey tu kami dapati ramai terima alasan prospek yang hampir sama.

Itu sebab lah saya buat panduan Kalis Alasan bersama dengan panduan lain yang saling melengkapi.

20 Teknik Jualan + 40 Skrip Jualan!

Panduan ini akan bantu anda untuk dapatkan pelanggan dengan menggunakan 20 teknik jualan.

Anda juga diberikan 40 skrip jualan yang boleh digunakan di Whatsapp, Facebook, Instagram atau bercakap direct dengan prospek.

15 Alasan Popular + 30 Skrip Jualan!

Panduan ni akan dedahkan apa 15 alasan paling popular hasil daripada survey kami.

Bukan itu saja. Kami berikan sekali 30 skrip jualan untuk anda dapatkan sales daripada prospek yang bagi alasan-alasan popular ni.

Sebelum pergi lebih lanjut, eloklah saya kenalkan diri dulu. Nama saya Umar Taib. Pengasas Umarvellous. Kami telah bantu banyak bisnes untuk dapatkan lebih ramai pelanggan setiap hari. Kami telah mula berkongsi ilmu dan pengalaman bisnes sejak tahun 2010.

Saya mempunyai buku-buku tentang bisnes yang boleh didapati di kedai buku Popular dan MPH.

Saya pernah ditemuramah pihak Astro untuk berkongsi ilmu dan pengalaman saya di dalam bidang bisnes.

Ramai usahawan dari Malaysia, Brunei dan Singapura telah menuntut ilmu daripada saya.

Saya juga menawarkan servis business consulting kepada para usahawan. Anda kena bayar RM500 sejam untuk dapatkan nasihat bisnes daripada saya.

Hampir setiap hari kami kongsikan tip bisnes di Facebook, Telegram dan emel secara percuma. Bagaimana kami boleh berikan perkongsian percuma ini? Dengan bantuan andalah!

Setiap pembelian daripada anda dapat menanggung kos operasi kami untuk terus berikan perkongsian secara percuma tersebut. Tanpa sokongan anda, tak mungkin kami dapat melakukannya.

Sekarang anda telah pun mengenali saya. Anda sudah boleh menilai sama ada saya layak untuk berkongsi ilmu ini dengan anda atau tidak.

Berapa pelaburan anda untuk tukar alasan jadi jualan, tukar prospek jadi pelanggan?

RM199 sahaja

Ini bukan harga acah-acah saja nak menakutkan anda ye. Ini memang harga jualan normal yang pernah dibayar student sebelum ini.

Tapi sempena promosi Pra Ramadan pada..

Hari:
Isnin (12 April)
Masa:
1.00 petang – 5.00 petang 

..akan ada diskaun tebal untuk anda! 

Diskaun sebanyak RM144! Jadi anda hanya labur 
RM55 je.

Best kan? Ada lagi ni.. saya nak bagi lagi padu!

BONUS PANTAS

Kepada 50 orang pertama yang mendapatkan set panduan ini, saya nak bagi Bonus Pantas sebagai penghargaan.

Bonus Pantas ini bernilai RM1,000. Apa bonus tu?

7 Days Online Class

Anda akan dapat Kelas Online selama 7 hari melalui emel.

Anda boleh luangkan masa lebih kurang 1 jam je sehari. Kita sama-sama akan habis study, buat dan dapatkan hasil daripada panduan-panduan ni.

Saya tak biarkan anda terkontang-kanting buat sendiri. Saya akan bersama anda untuk dapatkan hasil sampai berjaya!

Saya telah mendapat idea yang baru. Baru close 5 orang minggu lepas.

Saya merasa puas berbual dengan pelanggan dan teknik ni sangat berguna. 

Sekarang ni saya rasa sangat bersedia dengan alasan-alasan yang akan diberikan oleh pelanggan.

Izz Al Hakim

Izz Al Hakim

Kelas Mengaji Personal

Alhamdulillah Panduan Kalis Alasan memang banyak membantu akak dalam bisnes online ni.

Sebelum ni ada seorang prospek berminat nak pakai korset premium beautiful. Lama juga akak cuba yakinkan dia.


Akak try buat apa yang awak ajarkan dalam panduan tu. Nak tahu apa hasilnya?

Alhamdulillah close terus. Dia bagi akak kad credit dia suruh punchkan.

Zubaidah Aripen

Zubaidah Aripen

hai-o

“Saya amat terkejut kerana alasan-alasan prospek seperti dalam panduan ini memang saya alami selama ini.

Saya yakin 99.9% peniaga-peniaga di luar sana juga menghadapi masalah yang sama.

Saya syorkan anda dapatkan Panduan Kalis Alasan kerana di dalamnya disertakan skrip-skrip unik bagi menjawab alasan-alasan prospek dan seterusnya membuat jualan yang banyak.”

akmal

Akmal Aizat

Cuckoo

“Sangat sesuai untuk usahawan baru atau lama di dalam bidang jualan atau semasa berunding. Teknik jualan yang diberi memang power.

Sangat suka dengan skrip yang diberi, sebab situasi alasan prospek dalam panduan sama macam situasi di luar sana.

Ikut teknik yang diberikan, ikut turutan yang diberikan, sesuaikan dengan situasi. Insya Allah prospek akan berminat untuk membeli.”

Muhammad Ifwat

Muhammad Ifwat

Modern Hijab

Saya rekemen panduan ini. Mereka yang terlibat dengan bisnes jual beli perlukannya.

Ain Mohd Sabri

Ain Mohd Sabri

FWd takaful

Terima kasih atas tip-tip yang diberi. Jualan saya meningkat 20% daripada biasa.

Azri Affendy

Azri Affendy

coway

“Alhamdulillah. Saya dapat cara untuk kalis alasan-alasan pembeli.

Kalau dulu bila customer bagi alasan kita terus konsep redha, macam terhenti dekat situ sebab blur tak tau nak tanya untuk next soalan.

Tapi lepas baca ebook tuan dan saya ajar pada team saya, mereka lebih seronok untuk close sale.

Rushdi Lazim

Rushdi Lazim

premium cookies

“Panduan Kalis Alasan ni bagi Chah sangat sesuai untuk peniaga yang blur nak buat follow up apa atau erti kata lain nak jawab setiap objection customer.

Selain itu, Panduan Kalis Alasan ini sangat mudah dan ringkas untuk difahami dan diamalkan.

Sangat rekomen kepada peniaga-peniaga yang baru atau lama yang tengah stuck tak tahu nak jawab apa bila pelanggan nyatakan alasan.”

Chah Maisarah

Chah Maisarah

cikgu closing

Tip yang diberi saya boleh buatMudah untuk follow.

Norhayati Maskat

Norhayati Maskat

public gold

Sangat bagus untuk peniaga online dan offline.

Ahmad Hosnee

Ahmad Hosnee

printing

Saya dah edit semula close sales punya skrip dan masukkan handling objection dari panduan tu. 

Memang sangat-sangat membantu untuk jawab setiap objection yang diterima.

Mohd Fairouse

Mohd Fairouse

Dapat belajar teknik yang sesuai untuk hadapi setiap keadaan prospek.

Segala alasan prospek insyaAllah dapat ditangkis. Kena ubah skrip sedikit untuk disesuaikan dengan bisnes.

Safwan Seth

Safwan Seth

“Panduan ini teramat berguna untuk para peniaga dan mereka yang berada di barisan hadapan yakni bahagian jualan dan “Sales Warrior“.

Sememangnya kita merasa buntu dan fikiran bercelaru menghadapi pelbagai karenah customer dengan macam-macam alasan samada munasabah atau sebaliknya.

3 langkah yang disenaraikan dapat membantu menukarkan masalah sales lembab atau zero kepada “peluang”meningkatkan jualan dan seterusnya melonjakan lagi keuntungan syarikat.

Keyakinan dan trust yang berkekalan terhadap peniaga dapat dibina dengan mengamalkan “Teknik Jualan“.

Teknik-teknik jualan ini dapat meleraikan kekusutan sewaktu proses jual beli dan ketegangan antara para peniaga dan customer.”

Hassan Shamsuddin

Hassan Shamsuddin

“Saya ada agak banyak list prospek yang beri alasan masa kami nak close sales. Pada kami, prospek contact sebab berminat.

Jika tak jadi beli, mungkin ada sesuatu yang perlu diperbaiki. Cuma, kadang kami kurang peduli tentang alasan yang prospek beri.

Lebih mudah untuk kami terus cari prospek lain yang lebih mudah untuk membeli. Dalam masa yang singkat, kami hadam panduan ini.

Ia seolah membuka jalan yang terang kepada kami untuk menangani situasi prospek yang banyak beri alasan.

Seriusly Panduan Kalis Alasan ini sangat membantu saya & team!”

Mohd Hafeez

Mohd Hafeez

Banyak ilmu baru yang saya dapat untuk counter kalau customer bagi alasan. Terima kasih tuan!

Zaki Roslan

Jualan saya meningkat daripada RM3,000 jadi RM4,000.

Mohd Azri

“Saya ganti semua skrip yang berkaitan ‘rejection’ dengan teknik-teknik yang ada dalam panduan tu.

Kalau sebelum ni, lepas prospek cakap ‘NO’, perbualan akan terhenti sampai situ je.

Tapi lepas ‘apply’ teknik-teknik yang ada dalam panduan tu, perbualan tak terhenti pada ‘NO’ tu.

Malah perbualan tu boleh dilanjutkan untuk beri beberapa lagi cadangan kepada prospek.”

Fairouse

“Keseluruhanya panduan ini teramat bernilai untuk mereka yang ingin meningkatkan lagi jualan dengan cara yang jujur dan berhemah dan tidak terlalu mendesak pengguna.

Saya amat syorkan untuk para peniaga mendapatkan panduan terbaik “KALIS ALASAN’ kerana banyak manafaat dan ilmu-ilmu tersembunyi dan mantap di dalam panduan ini untuk memakmurkan lagi perniagaan kalian.”

Hassan

Saya dapat belajar teknik-teknik bagaimana mengatasi bantahan pelanggan yang pada asalnya skeptikal, tak mahu beli yang kesudahannya boleh membawa kepada pembelian.

Ahmad Nazri

SYABAS!

Apabila dah baca dari mula sampai akhir, itu membuktikan anda serius mahu dapatkan set panduan Kalis Alasan.

Anda klik je butang di bawah sekarang. Cepat cepat sebelum masa tamat!

hari
jam
minit
saat