fbpx

Anda nak tukar alasan jadi jualan, tukar prospek jadi pelanggan dengan lebih mudah & cepat?

Kalau nak, ini ada tawaran khas untuk anda!

Saya faham, ramai di antara anda yang sangat sibuk.

Sibuk dengan macam-macam bisnes. Sibuk dengan macam-macam kerja.

Selalu rasa susah nak siapkan apa-apa. Selalu rasa tak sempat nak buat itu ini.


Saya nak pastikan anda rasa mudah tukar alasan jadi jualan.

Saya nak pastikan anda dapat cepat tukar prospek jadi jualan.


Ini azam saya. Saya nak pastikan azam saya tercapai.


Jadi saya tawarkan panduan Kalis Alasan Pro kepada anda!

Dalam panduan Kalis Alasan Pro, anda akan dapat..


Cheat Sheet Kalis Alasan

Apa yang ada dalam panduan Kalis Alasan, saya dah ringkaskan menjadi satu muka surat je.

Jadi senang untuk anda atau tim untuk buat rujukan segera.

Boleh print dan tampal je cheat sheet ni supaya semua boleh guna dengan mudah.


Template Kalis Alasan

Saya bagi bukan 1, tapi 16 template Kalis Alasan.

Saya sediakan 15 template untuk alasan paling popular dan 1 template untuk alasan umum.

Jadi senang anda atau tim gunakan untuk hasilkan skrip mendapatkan jualan dengan cepat.

Checklist Kalis Alasan

Bila kita dah sibuk dengan macam-macam hal, mesti ada benda yang kita terlupa.

Jadi saya sediakan checklist supaya anda dapat siapkan semua perkara yang patut dibuat.

Setel je buat semua perkara ni mesti mudah dan cepat anda dapat pelanggan.



Dan saya nak tambah bonus untuk anda..

BONUS PRO

Update Panduan Terbaru

Hampir setiap tahun, kami akan update panduan-panduan yang dihasilkan. Kami tambah baik supaya panduan tersebut jadi lebih berkesan untuk anda.

Dan setiap kali update, harga mesti naik punya. Ada panduan yang dulu berharga RM30. Selepas beberapa kali update, sudah jadi RM580.

Dengan bonus ini, anda tak perlu bayar harga terbaru. Anda akan dapat update secara percuma!


Review Teknik & Skrip Jualan

Bagitahu saya apa teknik jualan anda pilih supaya anda tak terpilih yang salah.

Bagi saya tengok skrip jualan supaya saya boleh betulkan mana yang silap.

Saya selamatkan tenaga dan masa anda daripada terbuang sebab guna teknik dan skrip jualan yang tak berkesan.


Secara ringkasnya ini yang anda bakal dapat dengan Kalis Alasan Pro..

Panduan Kalis Alasan
Panduan Kalis Alasan

Bernilai RM199

20 Teknik Jualan + 40 Skrip Jualan
20 Teknik Jualan + 40 Skrip Jualan

Bernilai RM289

15 Alasan Popular + 30 Skrip Jualan
15 Alasan Popular + 30 Skrip Jualan

Bernilai RM379

Cheat Sheet Kalis Alasan
Cheat Sheet Kalis Alasan

Bernilai RM99

16 Template Kalis Alasan
16 Template Kalis Alasan

Bernilai RM179

Checklist Kalis Alasan
Checklist Kalis Alasan

Bernilai RM89

7 Days Online Class
7 Days Online Class

Bernilai RM1,000

Update Panduan Terbaru
Update Panduan Terbaru

Bernilai RM1,000

Review Teknik & Skrip Jualan
Review Teknik & Skrip Jualan

Bernilai RM1,000

Nilai ini semua adalah RM4,234!

Tapi anda boleh dapatkan dengan RM150 je.

Klik set panduan pilihan anda di bawah sekarang.

hari
jam
minit
saat