(upgrade) Panduan Psikologi Iklan & Copywriting – 2

Tuan Lotfi jana lebih RM571,000 dengan water filter.

Anda gunakan formula copywriting dia untuk jana jualan tinggi.

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”17″ width=”600″]

Saya nak buat pengakuan. Tuan Lotfi sekadar nama samaran. Nama sebenar terpaksa dirahsiakan.

Yang penting sekarang, saya nak anda gunakan formula copywriting yang dia dah guna.

Tak kiralah anda jual water filter atau produk lain, anda tetap boleh gunakannya.

Jual servis pun boleh gunakan.

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”17″ width=”600″]

Memperkenalkan, panduan FB & IG Copywriting Formula!

Dalam panduan ini saya akan ajar anda buat copywriting untuk Facebook dan Instagram dengan 4 langkah je.

Bakal pelanggan akan terima semua maklumat dengan lancar untuk buat keputusan pembelian.

Apa saja yang tak relevan dan boleh mengganggu proses pembelian akan ditolak ke tepi.

Anda berikan maklumat dengan tersusun sampai bakal pelanggan mudah faham semuanya.

Pelanggan yang tak keliru lebih senang buat keputusan pembelian.

 

Anda juga akan diberi Template FB & IG Copywriting Formula supaya bertambah mudah dan cepat dapat buat copywriting.

Sekarang anda dah boleh hasilkan copywriting yang mampu menjual produk atau servis anda di media sosial.

 

Ini adalah tawaran tambahan kepada anda yang nak lonjakkan jualan dengan lebih tinggi.

Ini adalah tawaran tambahan kepada anda yang betul-betul nak buat duit dengan iklan dan copywriting secara cepat dan mudah.

 

Ada lagi saya nak bagi kat bawah ni.

Saya tak kedekut tau!

 

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”17″ width=”600″]

Panduan Magnet Copywriting!

Panduan ni akan bantu anda buat copywriting yang mendapat perhatian dan ‘engagement’ daripada bakal pelanggan.

Apabila bakal pelanggan memberikan perhatian, barulah anda boleh sampaikan maklumat penting kepada mereka.

Tanpa perhatian, apa saja mesej yang anda hantarkan akan berlalu sepi begitu saja.

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”17″ width=”600″]

Panduan Headline Power!

Panduan ini akan bantu anda hasilkan headline yang bukan saja  power, malah mampu memanggil bakal pelanggan yang berduit.

Headline adalah elemen paling penting dalam iklan dan copywriting.

Salah headline akan menyebabkan iklan rugi berkali-kali dan membuang masa anda.

Pssttt.. jangan terkejut kalau saya bagi template headline sekali.

 

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”17″ width=”600″]

Panduan CTA Power!

Panduan ini akan bantu anda menghasilkan CTA yang bukan saja power, malah buat bakal pelanggan mengambil tindakan yang anda mahukan.

Bakal pelanggan juga akan ambil tindakan tersebut dengan segera mengikut kehendak anda.

Usaha anda buat iklan dan copywriting akan jadi sia-sia kalau tak diakhiri dengan CTA yang betul.

 

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”17″ width=”600″]

 

Dan saya nak bagi ekstra bonus untuk anda..

Online Consulting

Anda akan dapat online consulting selama 2 jam. Anda boleh tanya apa saja kepada saya mengenai iklan, copywriting dan lain-lain.

Fi consulting bersama saya selama 1 jam bernilai RM500. Berapa dah untung kalau anda berjaya dapatkan secara percuma ni?

 

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”17″ width=”600″]

Secara ringkasnya ini yang anda bakal dapat dengan upgrade set Pro Panduan Psikologi Iklan & Copywriting:

 

1) Panduan FB & IG Copywriting Formula (RM150)

2) Template FB & IG Copywriting Formula (RM50)

3) Panduan Magnet Copywriting (RM100)

4) Panduan Headline Power (RM100)

5) Panduan CTA Power (RM100)

6) Ekstra Bonus – Online Consulting (RM1,000)

 

Harga panduan dan template adalah RM500.

Nilai bonus adalah RM1,000.

Tapi anda boleh dapat ini semua dengan RM100 je.

Klik je butang di bawah sekarang!

[/text_block]

SAYA MESTI NAK SET PRO

[op_liveeditor_element data-style=””][text_block style=”undefined” align=”left”]

Diuruskan oleh Umarvellous. PM kami di Facebook dengan klik di sini untuk sebarang pertanyaan. 

[/text_block][/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_elements][/op_liveeditor_elements]