Tuan Lotfi jana lebih RM571,000 dengan water filter.

Anda gunakan formula copywriting dia untuk jana jualan tinggi.

Saya nak buat pengakuan. Tuan Lotfi sekadar nama samaran. Nama sebenar terpaksa dirahsiakan.

Yang penting sekarang, saya nak anda gunakan formula copywriting yang dia dah guna.

Tak kiralah anda jual water filter atau produk lain, anda tetap boleh gunakannya.

Jual servis pun boleh gunakan.

Memperkenalkan, panduan FB & IG Copywriting Formula!

Dalam panduan ini saya akan ajar anda buat copywriting untuk Facebook dan Instagram dengan 4 langkah je.

Bakal pelanggan akan terima semua maklumat dengan lancar untuk buat keputusan pembelian.

Apa saja yang tak relevan dan boleh mengganggu proses pembelian akan ditolak ke tepi.

Anda berikan maklumat dengan tersusun sampai bakal pelanggan mudah faham semuanya.

Pelanggan yang tak keliru lebih senang buat keputusan pembelian.

 

Anda juga akan diberi Template FB & IG Copywriting Formula supaya bertambah mudah dan cepat dapat buat copywriting.

Sekarang anda dah boleh hasilkan copywriting yang mampu menjual produk atau servis anda di media sosial.

 

Ini adalah tawaran tambahan kepada anda yang nak lonjakkan jualan dengan lebih tinggi.

Ini adalah tawaran tambahan kepada anda yang betul-betul nak buat duit dengan iklan dan copywriting secara cepat dan mudah.

 

Ada lagi saya nak bagi kat bawah ni.

Saya tak kedekut tau!

 

Panduan Magnet Copywriting!

Panduan ni akan bantu anda buat copywriting yang mendapat perhatian dan 'engagement' daripada bakal pelanggan.

Apabila bakal pelanggan memberikan perhatian, barulah anda boleh sampaikan maklumat penting kepada mereka.

Tanpa perhatian, apa saja mesej yang anda hantarkan akan berlalu sepi begitu saja.

Panduan Headline Power!

Panduan ini akan bantu anda hasilkan headline yang bukan saja  power, malah mampu memanggil bakal pelanggan yang berduit.

Headline adalah elemen paling penting dalam iklan dan copywriting.

Salah headline akan menyebabkan iklan rugi berkali-kali dan membuang masa anda.

Pssttt.. jangan terkejut kalau saya bagi template headline sekali.

 

Panduan CTA Power!

Panduan ini akan bantu anda menghasilkan CTA yang bukan saja power, malah buat bakal pelanggan mengambil tindakan yang anda mahukan.

Bakal pelanggan juga akan ambil tindakan tersebut dengan segera mengikut kehendak anda.

Usaha anda buat iklan dan copywriting akan jadi sia-sia kalau tak diakhiri dengan CTA yang betul.

 

 

Dan saya nak bagi ekstra bonus untuk anda..

Online Consulting

Anda akan dapat online consulting selama 2 jam. Anda boleh tanya apa saja kepada saya mengenai iklan, copywriting dan lain-lain.

Fi consulting bersama saya selama 1 jam bernilai RM500. Berapa dah untung kalau anda berjaya dapatkan secara percuma ni?

 

Secara ringkasnya ini yang anda bakal dapat dengan set Pro Panduan Psikologi Iklan & Copywriting:

1) Panduan Psikologi Iklan & Copywriting (RM200)

2) Panduan Kenal Pelanggan (RM150)

3) Template Karakter Pelanggan (RM50)

4) Panduan Simple Copywriting Formula (RM150)

5) Template Simple Copywriting Formula (RM50)

6) Bonus - Review Iklan & Copywriting (RM1,000)

7) Bonus - Update Panduan Terbaru (RM1,000)

8) Special Bonus - 14 Days Online Class (RM1,000)

 

9) Panduan FB & IG Copywriting Formula (RM150)

10) Template FB & IG Copywriting Formula (RM50)

11) Panduan Magnet Copywriting (RM100)

12) Panduan Headline Power (RM100)

13) Panduan CTA Power (RM100)

14) Ekstra Bonus - Online Consulting (RM1,000)

 

Nilai panduan dan template adalah RM1,100.

Nilai bonus-bonus adalah RM4,000.

Tapi anda boleh dapat ini semua dengan RM200 je.

Klik je butang pilihan anda di bawah sekarang!

SAYA MESTI NAK SET PRO

SAYA NAK SET BASIC JE

Tiada risiko. Jaminan wang dipulangkan 100%.

Jika selepas 60 hari anda amalkan segala ilmu di dalam panduan ini tetapi masih tidak dapat manfaat seperti yang diharapkan, kami akan pulangkan wang anda 100%.

Saya mahu bantu anda. Sama-sama kita berdoa supaya usaha anda berjaya.