fbpx

Tuan Lotfi jana lebih RM571,000 dengan water filter.

Anda gunakan formula copywriting dia untuk jana jualan tinggi.

Saya nak buat pengakuan. Tuan Lotfi sekadar nama samaran. Nama sebenar terpaksa dirahsiakan.

Yang penting sekarang, saya nak anda gunakan formula copywriting yang dia dah guna.

Tak kiralah anda jual water filter atau produk lain, anda tetap boleh gunakannya. Jual servis pun boleh gunakan.


Memperkenalkan, panduan FB & IG Copywriting Formula!

Dalam panduan ini saya akan ajar anda buat copywriting untuk Facebook dan Instagram dengan 4 langkah je.

Bakal pelanggan akan terima semua maklumat dengan lancar untuk buat keputusan pembelian. Apa saja yang tak relevan dan boleh mengganggu proses pembelian akan ditolak ke tepi.

Anda berikan maklumat dengan tersusun sampai bakal pelanggan mudah faham semuanya. Pelanggan yang tak keliru lebih senang buat keputusan pembelian.

Anda juga akan diberi Template FB & IG Copywriting Formula supaya bertambah mudah dan cepat dapat buat copywriting.

Sekarang anda dah boleh hasilkan copywriting yang mampu menjual produk atau servis anda di media sosial.
 
Ini adalah tawaran tambahan kepada anda yang nak lonjakkan jualan dengan lebih tinggi.

Ini adalah tawaran tambahan kepada anda yang betul-betul nak buat duit dengan iklan dan copywriting secara cepat dan mudah.
 
Ada lagi saya nak bagi kat bawah ni. Saya tak kedekut tau!


Panduan Magnet Copywriting!

Panduan ni akan bantu anda buat copywriting yang mendapat perhatian dan ‘engagement’ daripada bakal pelanggan.

Apabila bakal pelanggan memberikan perhatian, barulah anda boleh sampaikan maklumat penting kepada mereka.

Tanpa perhatian, apa saja mesej yang anda hantarkan akan berlalu sepi begitu saja.


Panduan Headline Power!

Panduan ini akan bantu anda hasilkan headline yang bukan saja  power, malah mampu memanggil bakal pelanggan yang berduit.

Headline adalah elemen paling penting dalam iklan dan copywriting. Salah headline akan menyebabkan iklan rugi berkali-kali dan membuang masa anda.

Pssttt.. jangan terkejut kalau saya bagi template headline sekali.


Panduan CTA Power!

Panduan ini akan bantu anda menghasilkan CTA yang bukan saja power, malah buat bakal pelanggan mengambil tindakan yang anda mahukan.

Bakal pelanggan juga akan ambil tindakan tersebut dengan segera mengikut kehendak anda.

Usaha anda buat iklan dan copywriting akan jadi sia-sia kalau tak diakhiri dengan CTA yang betul.
 
 
Dan saya nak tambah bonus untuk anda..



BONUS PREMIUM

Online Consulting
Anda akan dapat online consulting selama 2 jam. Anda boleh tanya apa saja kepada saya mengenai iklan, copywriting dan lain-lain.

Fi consulting bersama saya selama 1 jam bernilai RM500. Berapa dah untung kalau anda berjaya dapatkan secara percuma ni?




Secara ringkasnya ini yang anda bakal dapat dengan set Pro:

Panduan Kalis Alasan
Panduan Psikologi Iklan & Copywriting

Bernilai RM200

20 Teknik Jualan + 40 Skrip Jualan
Panduan Kenal Pelanggan

Bernilai RM100

15 Alasan Popular + 30 Skrip Jualan
Template Karakter Pelanggan

Bernilai RM50

Cheat Sheet Kalis Alasan
Panduan Simple Copywriting Formula

Bernilai RM100

16 Template Kalis Alasan
Template Simple Copywriting Formula

Bernilai RM50

Checklist Kalis Alasan
Panduan Magnet Copywriting

Bernilai RM100

7 Days Online Class
Panduan FB & IG Copywriting Formula

Bernilai RM150

Update Panduan Terbaru
Template FB & IG Copywriting Formula

Bernilai RM50

Review Teknik & Skrip Jualan
Panduan Headline Power

Bernilai RM100

7 Days Online Class
Panduan CTA Power

Bernilai RM100

Update Panduan Terbaru
10 Days Online Class

Bernilai RM1,000

Review Teknik & Skrip Jualan
Review Iklan & Copywriting

Bernilai RM1,000

7 Days Online Class
Update Panduan Terbaru

Bernilai RM1,000

Update Panduan Terbaru
Online Consulting

Bernilai RM1,000

Nilai panduan dan template adalah RM1,000.

Nilai bonus-bonus adalah RM4,000.

Tapi anda boleh dapat ini semua dengan 
RM250 je.

Klik je set pilihan anda di bawah sekarang!

hari
jam
minit
saat