"Terima kasih atas tip-tip yang diberi. Jualan saya meningkat 20% daripada biasa."

~Azri Affendy

 

Apa jadi kepada bisnes anda kalau jualan meningkat kepada 20% macam student panduan Kalis Alasan ni?

Katakan anda jual X. Harganya RM100.

Seminggu anda mampu dapatkan 70 pelanggan.

Maka jualan anda RM7,000 seminggu.

 

Katakan anda boleh tingkatkan jualan sehingga 20%.

Sekarang jualan anda adalah RM8,400

Dah bertambah RM1,400 seminggu.

Atau bertambah RM5,600 sebulan.

Semua sekali dah pun meningkat kepada RM33,600!

Cuba bayangkan apa anda boleh buat dengan jualan dan keuntungan yang dah bertambah ni?

 

Tapi ini cuma anggaran. Boleh jadi lebih, boleh jadi kurang.

Yang penting ada usaha pada pihak anda. Bila berusaha, anda ada peluang untuk tingkatkan jualan.

Bila usaha ala kadar, apa sebenarnya yang anda harapkan?

Macam student panduan Kalis Alasan yang sorang lagi ni. Nama beliau Cik Sheena.

"Sebelum ini saya lebih kepada 'Ok, bye-bye. Tak nak sudah. Rugi tak beli dengan aku'. Terus abandon customer tu dan redha je la orang tak nak beli dengan saya. Haha..."

Syukurlah sekarang dia dah bertaubat dan tak macam ni lagi. Kalau diteruskan begini, memang ramai prospek yang akan lari.

Bila dah lari, macam mana nak ada peluang buat jualan? Buka pintu peluang buat jualan seluas-luasnya!

Prospek bisnes anda suka bagi alasan?

Jualan jatuh sebab tak tahu nak respon apa kepada prospek?

Anda guna panduan ini untuk tukar alasan jadi jualan, tukar prospek jadi pelanggan!

Klik je sini sekarang!