Kepala anda serabut, jiwa anda kacau, itu tandanya anda sedang stres.

Stres dah berhari-hari tak ada jualan, stres target sales belum tercapai, stres dengan persaingan semakin sengit, stres dengan kerenah prospek.

Anda pula redha saja. Kalau begini keadaannya, maka tak peliklah anda terus susah nak dapatkan jualan.

 

Apa cara untuk anda selesaikan masalah ni?

Anda kena bertindak. Jika anda hanya bepeluk tubuh atau masih buat pekara yang sama, keadaan takkan berubah menjadi lebih baik.

Apa tindakan yang boleh anda buat?

Cuba bercakap dengan seseorang yang pernah alami masalah yang sama. Tanya bagaimana mereka melalui situasi tersebut? Apa solusinya?

Anda akan dapat pencerahan baru dan harapan baru untuk keluar dari kepompong masalah yang dihadapi.

 

Atau anda boleh contohi tuan Rushdi ni.

"Alhamdulillah. Saya dapat cara untuk kalis alasan-alasan pembeli.

Kalau dulu bila customer bagi alasan kita terus konsep redha, macam terhenti dekat situ sebab blur tak tau nak tanya untuk next soalan.

Tapi lepas baca ebook tuan dan saya ajar pada team saya, mereka lebih seronok untuk close sale."

~Rushdi Lazim

Dah tak perlu nak redha secara membabi buta, dah tak perlu nak stres untuk dapatkan jualan daripada prospek yang suka bagi alasan.

Sekarang sudah seronok untuk close sales. Rasa gembira dan rasa bahagia mula menjelma.

 

Mengikut kajian University of Warwick, orang yang gembira boleh meningkat produktiviti mereka sehingga 20%

Katakan anda selama ni larat layan 50 prospek je sehari, jika anda buat dalam keadaan gembira, anda mampu layan sehingga 60 prospek.

Harvard Business Review pula dapati staf sales yang gembira, dapat tingkatkan jualan sehingga 37%.

Katakan jualan anda selama ni RM100,000 sebulan, dengan staf sales yang gembira jualan boleh ditingkatkan sehingga RM137,000.

 

Salah seorang student panduan Kalis Alasan, Tuan AA sendiri dah berjaya tingkatkan jualan sehingga 33% selepas 16 hari menggunakan teknik dan skrip jualan yang diberi.

Anda takkan mudah nak rasa stres bila dah ada teknik jualan yang boleh digunakan untuk melembutkan hati pelanggan membeli.

Anda akan rasa gembira bila ada skrip jualan yang boleh di copy, paste dan edit untuk dapatkan sales.

Masalah yang dulunya anda rasa besar, sekarang dah boleh jadi kecil. Itu pun kalau anda mahu kecilkan masalah tersebut.

Prospek bisnes anda suka bagi alasan?

Jualan jatuh sebab tak tahu nak respon apa kepada prospek?

Anda guna panduan ini untuk tukar alasan jadi jualan, tukar prospek jadi pelanggan!

Klik je sini sekarang!