Apa "formula" yang Tuan Azli guna untuk membantu beliau hasilkan 1 iklan dalam masa 2 minit.. Kemudian jana sales lebih RM14,400 dengan kos iklan RM778?

Dan bagaimana formula ini juga membantu lebih daripada 10 klien consultation kami menghasilkan iklan yang memberi pulangan sales minimum 7 angka setahun?

DAPATKAN SEKARANGKLIK SINI

Hai.. saya Aqif.

Secara ringkas, saya merupakan seorang "Konsultan Iklan" yang membantu usahawan di Malaysia, untuk faham "formula emas" yang kami baru temui selepas eksperimen kos iklan FB Ads lebih RM6 juta setahun.

Ya. Ini buktinya:

 

Disclaimer: Akaun di atas adalah bukti kami menguruskan akaun FB Ads klien-klien kami dari Malaysia, Amerika Syarikat, dan Australia.

 

"Terima kasih tuan Aqif. Pertama kali aku siap iklan dalam masa 2 minit. Iklan itu berjaya bagi aku sales RM14,400"

Izin saya ceritakan salah seorang klien kami iaitu Tuan Azli. 

Beliau sama macam anda. Jual produk untuk bantu orang ramai di Malaysia. 

Beliau juga gunakan iklan berbayar (contohnya: Facebook Ads), untuk sebarkan iklan supaya dapat lebih ramai pelanggan. 

Tapi, saya tak nak cerita panjang. 

Saya cuma nak beritahu, selepas Tuan Azli gunakan formula iklan yang bakal anda tahu ini, hasil sales dan kos iklan beliau adalah seperti berikut: 

 

HASIL 1 - Iklan siap dalam masa 2 minit (Ya, 120 saat saja).

Sebelum ini nak siap 1 iklan ambil masa 2 ke 5 jam. 

 

HASIL 2 - Bukan itu saja. Iklan yang beliau berjaya siapkan ini memberikan keyakinan yang sangat tinggi.

Kalau sebelum ini, lepas siap 1 iklan pun beliau rasa ragu-ragu tentang keberkesanannya.

Sedangkan nak siapkan 1 iklan pun ambil masa 2 ke 5 jam. 

 

HASIL 3 - Total kos iklan yang terlibat ketika ini: RM778.

Tuan Azli fokus 100% pada Facebook Ads. Jadi jumlah di atas adalah perbelanjaan iklan khas untuk FB Ads. 

 

HASIL 4 - Sales daripada iklan ini saja RM14,400+.

Kata beliau, hasil daripada iklan ini boleh nampak hampir serta merta. 

 

HASIL 5 - Beliau buat pilihan untuk "TUTUP IKLAN".

Mungkin anda tertanya-tanya: "Kalau iklan dah bagi pulangan sebesar ini, kenapa kau nak tutup iklan pula?"

Jawapannya mudah: Tuan Azli tak mahu bazir prospek-prospek yang berpotensi.

Beliau mahu follow up sebilangan besar prospek yang masih belum dapat maklumat daripada 1 iklan yang dilancarkan itu.

 

Apa "formula" iklan yang Tuan Azli guna?
Bagaimana anda pun boleh ambil formula ini untuk hasilkan iklan berkesan,untuk naikkan sales bulan ini?

... Tanpa perlu risau sangat tentang setting FB Ads, Google Adwords, Instagram Ads dan sebagainya.

Cerita sebenar daripada hasil yang Tuan Azli ini dapat hanya 1 daripada 100+ testimoni yang kami dapat. 

Ada banyak lagi cerita best (ada klien kami yang jana sales RM50,000 sehari dengan hanya 1 iklan dan kos yang digunakan cuma RM1,800 sehari). 

Tapi saya simpan dulu cerita yang lain.

Sebab yang penting sekarang adalah membantu anda faham formula ini. 

Memperkenalkan satu-satunya panduan video intensif, tak pernah didedahkan oleh 99% usahawan di Malaysia, yang akan membuka mata anda terhadap dunia iklan sebenar. 

Izin saya memperkenalkan panduan yang Tuan Azli dan 100+ usahawan lain guna, berdasarkan pengalaman kami eksperimen kos iklan Facebook Ads bernilai RM6 juta setahun iaitu...

 

TESTIMONIAL VAULT

Formula cipta idea iklan berkesan menggunakan aset yang paling besar dalam bisnes anda iaitu pelanggan berpuas hati.

Dalam dunia iklan, saya tak percaya langsung tentang magik atau sihir yang boleh melariskan produk.

Saya cuma percaya tiga benda ini:

1 - KUASAI ASAS IKLAN YANG MEMBUATKAN 99.9% CUSTOMER AKAN PILIH PRODUK KITA. 

2 - EKSPERIMEN IKLAN DAN PERAH IKLAN YANG MEMBERIKAN PULANGAN POSITIF. 

3 - ULANG BALIK LANGKAH 1 DI ATAS. 

Mari kita sama-sama belajar 7 modul yang ada dalam panduan video 'Testimonial Vault'.

 

Jangan salahkan mereka yang dah berjaya. 

90% yang kami jumpa, mereka tak tahu pun 'kenapa' iklan yang mereka buat itu berkesan. 

Tapi dalam video pertama ini, anda akan faham betapa pentingnya formula asas, ringkas, tapi mampu memberikan pulangan sales minimum 7 angka setahun. 

Anda kuasai formula ini, 90% masalah iklan anda akan selesai.

 

"Saya ada banyak testimonial!" 

99% klien consultation yang kami jumpa, mereka 'rasa' mereka ada testimonial daripada customer berpuas hati. 

Terus terang kami cakap, anda ditipu dan customer anda sedang 'menipu' anda. 

Video kedua ini akan memberi penjelasan dan case study yang lebih spesifik supaya anda faham dengan jelas maksud testimonial. 

Bukan itu saja. 

Lepas tonton video kedua, anda akan nampak bagaimana 'testimonial' customer merupakan aset bisnes anda paling besar untuk capai minimum RM1 juta ke RM100 juta sales setahun.

 

Lepas tonton video 2 sampai habis, anda akan faham betapa pentingnya testimonial yang bagus dapat membantu anda menghasilkan iklan yang berkesan. 

Video ketiga pula akan membantu anda faham 'cara' untuk dapatkan testimonial yang mampu membantu anda untuk:

1 - Hasilkan minimum 2 iklan berkesan dalam masa 2 jam atau kurang.

2 - Bunuh masalah 'saya tak ada idea iklan' hampir serta merta.

3 - Tidak lagi takut dan kelam kabut bila iklan sedia ada sudah tidak berkesan seperti dulu. 

Tapi anda akan jadi seorang yang bersedia apabila sales turun. 

Video ketiga akan membantu anda faham bagaimana kami tolong klien-klien kami untuk dapatkan testimonial yang sangat berkesan untuk menghasilkan iklan berpengaruh, yang membantu mereka merasai minimum sales 6 angka sebulan.

 

Contoh-contoh iklan akan membantu anda faham dan nampak dengan lebih jelas. 

Dalam video keempat, kami akan bagi anda beberapa contoh iklan yang menggunakan formula ini. 

Tapi, anda kena ingat. Contoh ini kami sediakan bagi tujuan rujukan saja. 

Hasil sebenar daripada kempen-kempen iklan ini dirahsiakan bagi menghormati privasi klien-klien kami. 

Video keempat ini akan membuatkan anda rasa 'rugi' kerana tak lancarkan kempen iklan seperti yang kami tunjukkan.

(Hint: Anda sebenarnya dah tahu. Tapi anda tak tahu kenapa ia sangat berkesan.)

 

Video ke lima akan membina satu mindset baru dalam kepala otak kita semua. 

Bayangkan begini, 

"Selagi mana anda takut dan selalu ikut pesaing, anda sentiasa akan ikut ke mana mereka pergi." 

Dalam erti kata lain: Anda akan berada dalam zon ketakutan yang tak akan berakhir, dan anda juga tak akan berjaya berada di hadapan pesaing. 

Video ke lima ini akan membantu anda untuk faham:

1 - Bagaimana ambil berat terhadap pelanggan anda akan membantu anda untuk berada 10 langkah di hadapan pesaing.

2 - Bagaimana untuk betul-betul 'ambil berat' terhadap pelanggan? Apakah aktiviti yang penting dan kritikal?

3 - Bagaimana menjadikan pelanggan berpuas hati anda sebagai aset paling besar, yang sentiasa yakin untuk recommend anda pada rakan-rakan mereka tanpa was-was.

 

Sekarang, masa untuk anda bina iklan yang anda idamkan. 

Iklan yang berpotensi memberikan pulangan sales yang besar dalam bisnes anda. 

Dalam video keenam, anda akan nampak dengan jelas struktur iklan yang kami sentiasa guna untuk bantu klien menghasilkan sales sehingga 8 angka setahun. 

Bukan itu saja. 

Struktur ini bukan kami yang cipta. Ia memang dah ada sejak 100+ tahun dulu dan masih berkesan. 

Belajar struktur ini saja akan jimatkan anda minimum RM100,000 setahun daripada masuk mana-mana kelas marketing yang ada di Malaysia.

 

"Apa yang perlu saya cakap dan soalan yang perlu saya tanya untuk dapatkan testimonial yang berkualiti daripada customer?" 

Jawapannya ada dalam video 7 ini. 

Anda tak perlu risau. Semua 7 video ini dihasilkan selepas kami melalui 30+ sesi 1 to 1 consultation. 

Jadi, kami tahu masalah ini akan timbul. 

Dalam video 7 ini, anda akan dapat 9 skrip penting yang mesti anda ubahsuai dan buat untuk gali testimonial yang dapat membantu anda untuk dapat idea iklan yang super berpengaruh.

 

BONUS

Anda akan diberikan bukan 1, tapi 7 fail PDF untuk buat latihan supaya dapat memantapkan pemahaman anda terhadap semua modul video (bernilai RM273).

 

Berapa harga semua 7 video Testimonial Vault?

Dan ini adalah 1 tawaran yang anda akan dapat seumur hidup bernilai RM9,999.

Saya ada berita buruk dan berita gembira. 

Berita buruknya, saya tak akan bagi diskaun. 

Kenapa anda perlukan diskaun untuk dapatkan formula yang dapat membantu anda kuasai formula iklan untuk naikkan sales seumur hidup? 

Bak kata mentor saya, Jay Abraham: 

"Never ask for discount to get a very good knowledge that can change your life forever." 

Jangan minta diskaun untuk dapatkan tip penting yang boleh mengubah hidup kita selamanya. 

Berita baiknya pula (baca sampai habis): 

1 - Anda hanya perlu bayar sekali saja. Dan anda boleh tengok semua 7 video ini pada bila-bila masa. 

2 - Saya tidak akan jual benda lain untuk upsell. Ya, anda cuma perlu bayar sekali seumur hidup untuk dapatkan akses semua 7 video ini. 

3 - Harga yang ditawarkan sekarang ini sangat murah, dan anda akan rasa rugi serta menyesal kalau tak beli sekarang.

Harga Testimonial Vault hari ini:

RM100 HABIS

RM190 je hari ni

RM290 LEPAS INI

DAPATKAN SEKARANGKLIK SINI

Saya ibaratkan panduan ini sebagai 'panduan selepas mati yang boleh diwarisi keluarga, rakan niaga, dan staf untuk menghasilkan iklan berkesan'.

Dalam erti kata lain, jika Allah takdirkan saya akan tinggalkan dunia ini esok, ahli keluarga seperti anak-anak saya boleh gunakan panduan Testimonial Vault untuk belajar hasilkan iklan berkesan.

Bukan itu saja, mereka boleh hidup dengan menghasilkan iklan-iklan mengikut asas yang betul, supaya iklan itu boleh membantu mereka menjual produk yang mereka mahu jual.

Aqif

Diuruskan oleh Write To Wealth Alliance Sdn Bhd.