Hai! Saya Umar Taib.

Tahniah kerana berjaya mendaftar. Untuk beberapa hari akan datang, anda akan bersama saya dalam sesi pembelajaran ini.

Setiap minggu saya akan hantar 3-4 emel yang mengandungi video, artikel atau ebook. Mohon anda sentiasa buka emel supaya tidak ketinggalan.

Sebagai permulaan, saya perkenalkan Tuan Aqif. Beliau merupakan konsultan iklan. Beliau akan berkongsi bagaimana 2 iklan klien capai sales RM2,000 sehari dengan kos bawah RM200 guna FB Ads! 

Klik butang PLAY sekarang untuk tonton video di bawah.


Dah tonton video ni? Bagus. Semangat macam ni yang kita nak. Catitlah poin-poin penting yang anda dapat.

Lepas ni anda mungkin dah tak dapat nak tonton video ni secara percuma lagi.

Oh ye.. boleh tak tolong SHARE video ni kat kawan-kawan?

Klik je butang di bawah ni untuk share:

Sebagai menghargai pertolongan anda ni, esok saya akan emelkan satu lagi video. Video kali ni pasal seorang klien yang buat iklan sampai dapat sales RM100,000 seminggu, 100% retail tanpa ejen dan stokis!

Menarik kan? Kalau macam tu tolong SHARE sekarang dan buka emel esok okey?

Terima kasih!