Klik butang PLAY untuk tonton video di bawah.

Seterusnya:

  1. Bagaimana buat kempen iklan rekrut ejen?
  2. Teknik closing untuk dapatkan ejen!
  3. Apa cara untuk aktifkan ejen?
  4. Jualan lebih 300 unit sehari dengan rekrut ejen yang aktif!
  5. Bagaimana Tuan S dapat 8,000 pengedar dalam 17 bulan?
  6. 7 langkah dapatkan ejen jana jualan sehingga 6 angka!


Ringkas tapi sangat padat dengan info untuk owner atau stokis yang main sistem ejen.

Boleh terus apply sebab dah ada bagi template semua. Tinggal nak buat je.

Best dalam ni dah remind awal-awal tentang pricing dan costing.

So tak suka-suka hati letak margin yang boleh bunuh bisnes nanti.

Saya yang dah 4 tahun buat sistem ejen pun masih perlukan sebab banyak jugak yang tak tau dan sekarang dah tau.

Memang recommend untuk newbies dan juga veteran.

DAPATKAN SEKARANGklik sini