Hai! Saya Umar Taib.

Tahniah kerana berjaya mendaftar. Untuk beberapa hari akan datang, anda akan bersama saya dalam sesi pembelajaran ini.

Hampir setiap hari saya akan hantar emel yang mengandungi video, artikel atau ebook. Mohon anda sentiasa buka emel supaya tidak ketinggalan.

Kesemua video, artikel dan ebook tersebut mengandungi tip-tip mahal untuk membantu anda mula membina kumpulan ejen yang aktif menjual.

Saya tak nak bercerita panjang lebar. Sesi pembelajaran ini akan bermula untuk anda sekarang!

Sebagai permulaan, saya perkenalkan Tuan Aiman. Beliau merupakan pakar sistem ejen. Beliau akan berkongsi 5 langkah untuk bina sistem ejen yang berjaya dengan RETMG!

Klik butang PLAY untuk tonton video di bawah.


Dah tonton video ni? Bagus. Semangat macam ni yang kita nak. Catitlah poin-poin penting yang anda dapat.

Anda juga boleh download konten video ni dalam bentuk Ebook. Link download ada dalam emel.

Yang ni tak payah catit, dah dihighlightkan semua poin penting untuk anda. Ada konten ekstra lagi dalam ebook ni.

Oh ye. Saya ada 1 lagi ebook yang kongsikan bagaimana dapatkan jualan RM42,000 sebulan dengan sistem ejen.

Anda nak tak ebook ni? Saya nak bagi percuma je. PM saya untuk dapatkan ebook tu dengan klik butang di bawah sekarang:

PM ebook percuma!