Klik butang PLAY untuk tonton video di bawah.

Seterusnya:

  1. Apa ejen akan nilai sebelum nak jadi ejen?
  2. Apa nak ajar ejen supaya mereka aktif & jual produk kita je?
  3. Macam mana nak buat ejen bertahan lama dengan kita?
  4. Apa budaya terbaik untuk diterapkan dalam sistem ejen?
  5. Konten apa sesuai post dalam group dropship untuk buat mereka aktif?
  6. Perlu ke setiap hari bagi konten kat dropship untuk mereka post?
  7. Apa rasionalnya ada dropship berbayar dan percuma?
  8. Adakah FSE sesuai untuk bisnes MLM?
  9. Berapa lama perlu diambil untuk rekrut ejen dengan FSE?


Poknik dah tengok ramai orang cuba bina sistem ejen yang agak complicated.

Kalau ada bajer besar pun, itu tak akan jadikan sesuatu kaedah tu berjaya.

Apa yang akan jadikan berjaya ialah simplicity, iaitu betapa simple dan ringkas satu-satu perlaksanaan tu.

Dalam modul FSE ni, telah disediakan tools yang perlu untuk kita bina sistem ejen dengan mudah dan ringkas.

Framework untuk laksanakannya pun telah disediakan.

Poknik yakin jika anda betul-betul laksanakan, anda akan lihat satu result yang menggembirakan dengan agak cepat.

DAPATKAN SEKARANGKLIK SINI