Klik butang PLAY untuk tonton video di bawah.

Seterusnya:

  1. Apa budaya terbaik untuk diterapkan dalam sistem ejen?
  2. Konten apa sesuai post dalam group dropship untuk buat mereka aktif?
  3. Perlu ke setiap hari bagi konten kat dropship untuk mereka post?
  4. Apa rasionalnya ada dropship berbayar dan percuma?
  5. Adakah FSE sesuai untuk bisnes MLM?
  6. Berapa lama perlu diambil untuk rekrut ejen dengan FSE?


Ringkas tapi sangat padat dengan info untuk owner atau stokis yang main sistem ejen.

Boleh terus apply sebab dah ada bagi template semua. Tinggal nak buat je.

Akak yang dah 4 tahun buat sistem ejen pun masih perlukan sebab banyak jugak yang tak tau dan sekarang dah tau.

Memang recommend untuk newbies dan juga veteran.

DAPATKAN SEKARANGKLIK SINI