Klik butang PLAY untuk tonton video di bawah.


"FSE ni saya dah guna dan praktikkan.

Ada banyak modul tentang macam mana nak dapatkan ejen, nak dapatkan ejen kat mana, SOP untuk ejen, reward untuk ejen, layer ejen dan sebagainya.

Dalam lambakan produk-produk dan founder-founder sekarang ni kalau anda tak tau cara mana nak guna, anda akan alami masalah besar.

Saya bukan buat lawak sebab team saya pun guna dan ia menjadi. Menghasilkan gerak kerja dasyat. Closing rate bisnes saya pun dasyat.

Saya bagi 5 bintang! Terima kasih banyak sebab keluarkan FSE ni.

Anda nak hasilkan beratus berjuta ringgit tapi anda kena spend sikit sangat untuk dapatkan FSE. Kalau anda tak dapatkan memang rugilah."

DAPATKAN SEKARANGKLIK SINI