Klik butang PLAY untuk tonton video di bawah.

Seterusnya:

  1. Macam mana nak buat ejen bertahan lama dengan kita?
  2. Apa budaya terbaik untuk diterapkan dalam sistem ejen?
  3. Konten apa sesuai post dalam group dropship untuk buat mereka aktif?
  4. Perlu ke setiap hari bagi konten kat dropship untuk mereka post?
  5. Apa rasionalnya ada dropship berbayar dan percuma?
  6. Adakah FSE sesuai untuk bisnes MLM?
  7. Berapa lama perlu diambil untuk rekrut ejen dengan FSE?


Konten FSE sangat tele dengan real life produk owner. Ada cerita pasal reward dan costing.

Kadang-kadang owner produk terover bagi reward. Dan owner produk kena set margin yang betul.

Kalau tak anda boleh tanggung kerugian. Boleh juga impak negatif kepada sistem ejen, motivasi ejen dan sales.

Ada tunjuk juga pasal proses set iklan di Facebook. Siap bagi ayat copywriting.

Video pun pendek. Business owner memang tiada masa nak tengok video panjang.

Senang cerita FSE ni simple, straightforward dan terus kepada implementation.

DAPATKAN SEKARANGKLIK SINI