Klik butang PLAY untuk tonton video di bawah.

Seterusnya:

  1. Perlu ke setiap hari bagi konten kat dropship untuk mereka post?
  2. Apa rasionalnya ada dropship berbayar dan percuma?
  3. Adakah FSE sesuai untuk bisnes MLM?
  4. Berapa lama perlu diambil untuk rekrut ejen dengan FSE?


Sangat banyak benda yang berharga. Even cara menulis copywriting tu pun dah ilmu yang berharga.

Ni lagilah bagi ekstra bahan untuk post harian. Terus terang step yang dibagi sangat detail.

Cara nak amik ejen, sistem ejen yang company boleh buat, treat ejen, guide ejen, reward ejen, support ejen, uish banyak laa.

Mizan Afif Mizan Afif
Founder Madudotcom

DAPATKAN SEKARANGKLIK SINI