Klik butang PLAY untuk tonton video di bawah.

Seterusnya:

  1. Konten apa sesuai post dalam group dropship untuk buat mereka aktif?
  2. Perlu ke setiap hari bagi konten kat dropship untuk mereka post?
  3. Apa rasionalnya ada dropship berbayar dan percuma?
  4. Adakah FSE sesuai untuk bisnes MLM?
  5. Berapa lama perlu diambil untuk rekrut ejen dengan FSE?


Saya nak besarkan lagi jualan syarikat dengan sistem ejen. Tapi saya ada masalah tak tau macam mana nak mula.

Saya tau sistem ejen ni bukan mudah untuk mulakan dan banyak aspek saya perlu diambil kira.

Saya takut kalau salah langkah saya akan alami kerugian dan sistem ejen ni tak datangkan hasil.

Alhamdulillah saya jumpa FSE dan aplikasikannya.

Kalau sebelum ni saya tak tau nak mulakan sistem ejen, sekarang saya dah tau setiap proses.

Daripada kira kos, kira komisyen, macam mana nak rekrut ejen, cara betul untuk jaga ejen, cara bagi motivasi kat ejen dan sebagainya.

Ejen dapat tingkatkan jualan mereka dan seterusnya bantu syarikat saya untuk tingkatkan jualan juga.

Jika anda alami masalah yang sama dengan saya dulu, saya sarankan untuk dapatkan FSE kerana anda akan dibantu dari mula sampai akhir.

Maisarah Has Maisarah Has
Founder Mama Pretty

DAPATKAN SEKARANGKLIK SINI