Klik butang PLAY untuk tonton video di bawah.

Seterusnya:

  1. Apa nak ajar ejen supaya mereka aktif & jual produk kita je?
  2. Macam mana nak buat ejen bertahan lama dengan kita?
  3. Apa budaya terbaik untuk diterapkan dalam sistem ejen?
  4. Konten apa sesuai post dalam group dropship untuk buat mereka aktif?
  5. Perlu ke setiap hari bagi konten kat dropship untuk mereka post?
  6. Apa rasionalnya ada dropship berbayar dan percuma?
  7. Adakah FSE sesuai untuk bisnes MLM?
  8. Berapa lama perlu diambil untuk rekrut ejen dengan FSE?


Sangat bagus bahagian pengiraan harga yang founder patut letak tu.

Saya pun pernah ada experience sebelum ni letak harga ikut sedap. Sudahnya dapat penat je.

5 star untuk bahagian pengiraan harga!

Bagus untuk orang yang baru dok berangan nak jadi founder. Perlu tahu realiti. Perlu ada ilmu.

DAPATKAN SEKARANGKLIK SINI