Panduan lengkap untuk anda

bina "Empayar Duit 6-7 Angka" dengan sistem ejen yang teratur dan berkesan!

DAPATKAN SEKARANGKLIK SINI

Khas untuk:

  • Owner produk baru
  • Owner produk lama yang masih struggle dengan sistem ejen
  • Bakal owner produk
  • Stokis
  • Distributor / Pemborong
  • Ejen-ejen yang bakal berkembang menjadi stokis / owner produk
  • Pemilik bisnes yang menggunakan eistem ejen
  • Usahawan yang nak tambah ilmu mahal tentang sistem ejen

 

Kami faham anda sebagai salah seorang usahawan di atas, mesti mahu atau sudah berusaha sungguh-sungguh & struggle untuk implementasi sistem ejen dengan jayanya.

Jadi, kemungkinan besar anda mesti ada salah satu masalah dari senarai berikut:

  • Pening nak buat berapa lapisan ejen?
  • Tak reti kira kos produk & jumlah komisyen ejen yang selamat?
  • Bagaimana nak "tunaikan hak ejen" & buat Eejen setia dengan kita?
  • Tak tahu apa preparation sebelum rekrut ejen & selepasnya?
  • Tak tahu lubuk rekrut ejen yang terbaik?
  • Pening nak tulis copywriting tarik ejen?
  • Nak setting FB Ads untuk rekrut ejen memang blur la kan?
  • Teknik closing ejen pun kurang mahir?
  • Tak reti urus pendaftaran ejen?
  • Pening nak urus tempahan dari ejen?
  • Tak tahu bagaimana nak grow ejen-ejen kita supaya lebih banyak menjual?
  • Tak tahu bagaimana nak motivate mereka buat sales lebih lebat?
  • Tak tahu bagaimana nak hidupkan "ejen yang dah mati"?
  • Tak tahu bagaimana nak handle ejen yang tak perform?

Tapi sekarang jangan risau. Segala persoalan anda akan terjawab. Semua masalah anda akan selesai.

 

Hai.. nama saya Aiman!

Saya ialah business consultant yang telah banyak memberi khidmat nasihat bisnes kepada SME.

Dan one of my favourite topic dan kerap ditanya kepada saya ialah sistem ejen.

Saya sendiri ialah pemerhati & pengkaji formula sistem ejen yang dipakai oleh pemilik bisnes dan founder produk di Malaysia.

Malah telah bereksperimen berkali-kali dengan sistem ejen yang saya bina.

Dan apa yang saya dapati sepanjang pengamatan ialah, it's all about getting back to basic.

Tapi sayangnya, yang "BASIC" ini lah yang ramai orang tak nak pandang.

Nak buat sistem ejen ni nak kejar yang hype je dan hanya buat sistem ejen dengan suka hati!

Janji ada ejen. Janji ada sales. Janji ejen hantar order.

Sales nampak banyak menimbun, tapi sakitnya ialah di hujung bulan. Eh nak cover kos overhead pun sangkut.

Tapi itu pun kira baguslah ada jugak sales.

Ada yang cuba buat sistem ejen, tapi ejen aktif takde atau sales dari ejen takde. Hurmmm. Habuk pun tara.

Jadi saya pun banyak berkongsi formula yang saya guna kepada SME.

 

Dan kebetulan, perkongsian saya tu digunapakai oleh salah seorang Pegawai Mara. Beliau telah mencuba salah satu "Skrip Rekrut Ejen Superb" saya, dan...

Dalam masa yang singkat, beliau dapat berduyun-duyun orang berminat nak jadi ejennya.

Beliau berjaya dapat ejen berdaftar dengan hanya satu skrip tersebut. Tu baru pos kat FB, belum lagi post di Fb Groups, Whatsapp atau run iklan FB ADs.

Long story cut short, beliau panggil saya dan berikan saya dan team Three-Days-Session bersama lebih 30 orang usahawan MARA.

Saya dan team pun susun semua modul secara teratur dan give our best untuk present Formula Sistem Ejen.

Bukan hanya sekadar teori, malah lebih kepada praktikal. Siap ada hands-on yang dibuat ketika sesi tersebut. And know what? Same things happened!

Malah usahawan MARA tu pun cuba skrip-skrip kami beri, dapat feedback instant, dapat HUJAN PM! Sampai ada yang henfon hang terus. Mula cuak camne nak close. Haha!

Tapi kali ini, sesi tersebut diterjemahkan kepada satu panduan Formula Sistem Ejen yang lebih lengkap & menyeluruh.

Bukan setakat bab rekrut ejen, malah lebih daripada tu. Padat dan praktikal terus. Tiada kona-kona.

Memperkenalkan..

FORMULA SISTEM EJEN [ADVANCED]

 

Apa anda akan dapat lepas guna panduan Formula Sistem Ejen [Advanced] ni?

  • 1.0 STRUKTUR SISTEM AGEN (bernilai RM175)

    • Membina empayar duit dengan sistem ejen
    • Di sebalik kelebihan & kekurangan sistem ejen
    • Fakta & realiti : Hanya X% sahaja yang aktif
    • 5 formula naikkan jualan ejen & hidupkan ejen yang mati
    • Lapisan sistem ejen (Stokis, Ejen, Dropship)
  • 2.0 PERSEDIAAN (bernilai RM70)

    • Material (Content, Gambar, Copywriting).
    • Pembinaan rewards.

  • 3.0 PEMBAHAGIAN KOMISYEN (bernilai RM175)

    • Formula kira kos produk yang ramai tak tahu
    • 8 komponen kos wajib tahu
    • Cara kira kos untuk ejen
    • Komisyen setiap lapisan
    • Contoh pamer harga daftar ejen
  • 4.0 JALAN TERUS (bernilai RM140)

    • Lubuk cari ejen dengan low cost marketing
    • 5 template copywriting superb rekrut ejen
    • Cara cari ejen dengan paid marketing : FB Ads
    • Cara simple closing ejen

  • 5.0 ASAS PENGURUSAN (bernilai RM70)

    • SOP daftar ejen
    • SOP ambil tempahan
  • 6.0 EXCLUSIVE : STRATEGI & ACTION PLAN (bernilai RM70)

    • Strategi & langkah membina empayar ejen
    • Action plan & cara meletakkan target

  • 7.0 FACEBOOK GROUP SUPPORT (bernilai RM997)

    • Anda tidak dibiarkan terkapai-kapai selepas mendapatkan FSE.
    • Jika anda ada soalan, boleh tanya dalam Group VIP.
    • Malah anda boleh bernetwork dengan pendiri bisnes dan founder produk yang lain.
  • 8.0 ADVANCED KIT (bernilai RM400)

    • 3 sistem rewards yang membakar semangat ejen.
    • Rahsia tackle hati ejen untuk setia & merawat ejen yang tak perform.
    • Strategi rahsia membina empayar ejen yang kukuh dengan Formula X.
    • Ebook Personal Branding Crash Course For Founder Produk.

  • 9.0 DONE FOR YOU KIT (bernilai RM600)

    • Senarai lubuk rahsia untuk rekrut ejen.
    • Template excel pendaftaran ejen .
    • Template excel sales record untuk diberikan pada ejen.
    • Template pakej rekrut ejen.
    • Template training plan untuk ejen.
    • Contoh draft pembangunan sistem ejen klien kami.

Total nilai panduan Formula Sistem Ejen adalah RM2,697!

DAPATKAN SEKARANGKLIK SINI

 

Apa kata mereka tentang Formula Sistem Ejen?

"FSE ni saya dah guna dan praktikkan.

Ada banyak modul tentang macam mana nak dapatkan ejen, nak dapatkan ejen kat mana, SOP untuk ejen, reward untuk ejen, layer ejen dan sebagainya.

Dalam lambakan produk-produk dan founder-founder sekarang ni kalau anda tak tau cara mana nak guna, anda akan alami masalah besar.

Saya bukan buat lawak sebab team saya pun guna dan ia menjadi. Menghasilkan gerak kerja dasyat. Closing rate bisnes saya pun dasyat.

Saya bagi 5 bintang! Terima kasih banyak sebab keluarkan FSE ni.

Anda nak hasilkan beratus berjuta ringgit tapi anda kena spend sikit sangat untuk dapatkan FSE. Kalau anda tak dapatkan memang rugilah."

Poknik dah tengok ramai orang cuba bina sistem ejen yang agak complicated.

Kalau ada bajer besar pun, itu tak akan jadikan sesuatu kaedah tu berjaya.

Apa yang akan jadikan berjaya ialah simplicity, iaitu betapa simple dan ringkas satu-satu perlaksanaan tu.

Dalam modul FSE ni, telah disediakan tools yang perlu untuk kita bina sistem ejen dengan mudah dan ringkas.

Framework untuk laksanakannya pun telah disediakan.

Poknik yakin jika anda betul-betul laksanakan, anda akan lihat satu result yang menggembirakan dengan agak cepat.

Saya nak besarkan lagi jualan syarikat dengan sistem ejen. Tapi saya ada masalah tak tau macam mana nak mula.

Saya tau sistem ejen ni bukan mudah untuk mulakan dan banyak aspek saya perlu diambil kira.

Saya takut kalau salah langkah saya akan alami kerugian dan sistem ejen ni tak datangkan hasil.

Alhamdulillah saya jumpa FSE dan aplikasikannya.

Kalau sebelum ni saya tak tau nak mulakan sistem ejen, sekarang saya dah tau setiap proses.

Daripada kira kos, kira komisyen, macam mana nak rekrut ejen, cara betul untuk jaga ejen, cara bagi motivasi kat ejen dan sebagainya.

Ejen dapat tingkatkan jualan mereka dan seterusnya bantu syarikat saya untuk tingkatkan jualan juga.

Jika anda alami masalah yang sama dengan saya dulu, saya sarankan untuk dapatkan FSE kerana anda akan dibantu dari mula sampai akhir.

Maisarah Has Maisarah Has
Founder Mama Pretty

Konten FSE sangat tele dengan real life produk owner. Ada cerita pasal reward dan costing.

Kadang-kadang owner produk terover bagi reward. Dan owner produk kena set margin yang betul.

Kalau tak anda boleh tanggung kerugian. Boleh juga impak negatif kepada sistem ejen, motivasi ejen dan sales.

Ada tunjuk juga pasal proses set iklan di Facebook. Siap bagi ayat copywriting.

Video pun pendek. Business owner memang tiada masa nak tengok video panjang.

Senang cerita FSE ni simple, straightforward dan terus kepada implementation.

Secara ringkas, panduan ni clear. Stratight to the point dan mudah untuk implement.

Especially untuk owner produk yang baru, takde experience.

Wan Muhd Syafis Wan Muhd Syafis
Founder MinyakEnjin4u

Diena Wong Diena Wong, Telah menguruskan 80++ ejen

Ringkas tapi sangat padat dengan info untuk owner atau stokis yang main sistem ejen.

Boleh terus apply sebab dah ada bagi template semua. Tinggal nak buat je.

Akak yang dah 4 tahun buat sistem ejen pun masih perlukan sebab banyak jugak yang tak tau dan sekarang dah tau.

Memang recommend untuk newbies dan juga veteran.

Dina Zakaria Dina Zakaria, Telah menguruskan 300++ ejen

Sangat bagus bahagian pengiraan harga yang founder patut letak tu.

Saya pun pernah ada experience sebelum ni letak harga ikut sedap. Sudahnya dapat penat je.

5 star untuk bahagian pengiraan harga!

Bagus untuk orang yang baru dok berangan nak jadi founder. Perlu tahu realiti. Perlu ada ilmu.

Mohd Alif Haiqal Mohd Alif Haiqal, Founder Herba Tok Aki

Ikut pengalaman saya dengan sistem ejen, apa ditulis dan diceritakan beri penerangan jelas untuk sesiapa yang nak bangunkan sistem ejen.

Dari segi kira-kira, keperluan yang perlu disediakan, apa sistem nak dipakai. Semuanya diterangkan dengan baik.

Kalau yang tak pernah ada sistem ejen, saya percaya ini asas yang bagus.

Mizan Afif Mizan Afif, Founder Madudotcom

Sangat banyak benda yang berharga. Even cara menulis copywriting tu pun dah ilmu yang berharga.

Ni lagilah bagi ekstra bahan untuk post harian. Terus terang step yang dibagi sangat detail.

Cara nak amik ejen, sistem ejen yang company boleh buat, treat ejen, guide ejen, reward ejen, support ejen, uish banyak laa.

Bayangkan...

Selepas ini, anda sudah ada ramai ejen aktif yang buat sales untuk anda gila-gila setiap hari.

Semakin hari, semakin bertambah ejen baru.

Keuntungan anda bertambah 2-3 kali ganda sebab dah mula pandai kira kos dengan betul.

Ejen-ejen juga happy sebab anda penuhi kehendak sebenar mereka.

Anda pula boleh fokus pada next new products sebab semua ejen sudah ready.

Ejen anda makin mahir untuk menjual dan siap sedia untuk "bertempur" bersama anda.

Inilah EMPAYAR DUIT 6-7 ANGKA yang anda idam-idamkan!

 

Berapa jumlah pelaburan bijak anda untuk dapatkan semua ini?

Yang bakal menjimatkan masa, mengurangkan risiko kerugian dan berpeluang menjana 6-7 angka keuntungan?

 

Jom kita buat kira-kira sikit, berbaloi ke tak untuk anda dapatkan Formula Sistem Ejen ni?

Katakan selepas ni anda bakal dapat 100 orang ejen berbayar.

Katalah Dropship pun paling kurang kena bayar RM20 untuk join.

Jadi 100 x RM20 = RM2,000

Okey, itu bukan tempat utama buat duit. Sales dari ejen ialah lubuk duit.

Selalunya, hanya 20% ejen sahaja akan aktif menjual.

Jadi dari 100 orang ejen tu, kita anggap 20 orang aktif membuat jualan.

Dan anda bagi mereka semua kit, material dan training dari panduan Formula Sistem Ejen.

Kemudian anda pastikan mereka dapat sales minimum RM1,000 seorang.

So sebulan, total sales sahaja dah RM20,000.

Itu sales. Kalau kira untung pulak macam mana?

Katalah produk harga RM100 dan nak dapat RM1,000 sales seorang. Seorang ejen itu perlu jual 10 unit sebulan.

10 unit sebulan? Untuk ejen yang aktif, tiada masalah. Malah selalunya boleh dapat jual lebih dari itu.

Tapi takpe. Kita ambil worst case scenario = 10 unit sebulan.

1 unit RM100, katalah untung anda dari situ ialah 40%.

40% dari seunit produk berharga RM100 dah RM40.

10 unit dah jadi RM400.

Seorang ejen, untung anda RM400.

20 ejen x RM400 = RM8,000 untung sebulan.

Paling busuk sebulan, ejen-ejen anda boleh bantu buat RM5,000 - RM8,000 untung kasar sebulan.

Atau RM10,000 - RM20,000 sales sebulan!

 

Kalaulah panduan Formula Sistem Ejen ni berharga RM2,697 sama seperti nilainya, berbaloi ke untuk anda bayar?

 

Labur RM2,697 kemudian dapat untung RM8,000. Berbaloi ke?

Kalau anda pandai matematik, mesti anda sedar berbaloi sangat!

Tapi kami taklah nak caj sehingga RM2,697 untuk panduan ini.

Kami bagitau terus-terang je. Tak payah cerita panjang. Anda hanya perlu labur RM390 untuk dapatkannya sekarang. Betul tu.. hanya RM390!

DAPATKAN SEKARANGKLIK SINI

Tiada risiko. Jaminan wang dipulangkan 100%.

Kalau anda ada tak puas hati dengan FSE, hantarkan emel ke vennea.client@gmail.com dalam masa 7 hari.

Duit anda RM390 akan dipulangkan dengan segera. Dah takde risiko untuk anda kan? Takde apa lagi yang perlu anda takutkan.

Diuruskan oleh MAFS Global Marketing (002543096-D).